Facebook Pixel Καυστικός Καζλάουσκας για FIBA: «Ποιος είναι ο κύριος Ζαγκλής: Ποτέ δεν άκουσα για αυτόν στην Ελλάδα»
| 2019-09-15 11:13:00

Καζλάουσκας για FIBA: «Ποιος είναι ο κύριος Ζαγκλής; Ποτέ δεν άκουσα για αυτόν στην Ελλάδα»

Sportdog Team
Καζλάουσκας για FIBA: «Ποιος είναι ο κύριος Ζαγκλής; Ποτέ δεν άκουσα για αυτόν στην Ελλάδα»

Αιχμηρές δηλώσεις από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας.

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας έδωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας και εμφανίστηκε καυστικός για τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, με αφορμή τα διαιτητικά σφάλματα εναντίον της "Λιέτουβα" στο ματς του Παγκοσμίου με την Γαλλία.

«Συγγνώμη αλλά ποιος είναι ο κύριος αυτός; Δούλεψα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν άκουσα για αυτόν. Ποιος τον ξέρει στον κόσμο του μπάσκετ; Τι ιδέες έχει; Πώς θα λύσει τα προβλήματα στο σπορ; Θα πρέπει να βρούμε κι εμείς έναν άνθρωπο με φωνή στα κέντρα αποφάσεων», τόνισε αρχικά.



Παράλληλα εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το πώς αντιμετωπίζει η FIBA το ευρωπαϊκό μπάσκετ. «Το σύστημα αυτό είναι περίεργο. Μπορεί να είναι καλό για τις Φιλιππίνες, αλλά καταστρέφει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, που ίσως είναι το καλύτερο στον κόσμο», είπε.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Νταΐνιους Αντομάιτις; «Όχι, το κεφάλαιο αυτό έκλεισε οριστικά για μένα. Θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή για τη συνέχεια», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags