Facebook Pixel Τα «puta» θα φάνε τον Λέτο αφού έμπλεξε με τον Σισέ
| 2011-02-16 20:49:00

Τα «puta» θα φάνε τον Λέτο αφού έμπλεξε με τον Σισέ

Τα «puta» θα φάνε τον Λέτο αφού έμπλεξε με τον Σισέ

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για το επεισόδιο του Λέτο και για τη διοίκηση που δεν υπάρχει για να του δείξει τι σημαίνει σεβασμός

Μια, δυο, τρεις, πέντε δέκα. Με τον Καραγκούνη, με τον Κατσουράνη, με τον Τεν Κάτε, με τον Νιόπλια...

Μα και με τον Μπουμσόνγκ που είναι ικανός να του αστράψεις χαστούκι και να γυρίσει και το άλλο μάγουλο; Ο Σεμπαστιάν Λέτο έμπλεξε μετά και το σημερινό περιστατικό. Εμπλεξε, διότι για ένα τάκλιν άρχισε τα «puta madre» και τα «hijo de puta», τα συνέχισε τη στιγμή που ο Μπουμσόνγκ έλεγε στον βοηθό του Ζεσουάλδο Φερέιρα «τον ακούς τι λέει, τον βλέπετε τι κάνει;» και τα έβαλε και με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Πορτογάλος είναι ο τρίτος προπονητής που προσπαθεί να... ημερέψει τον Αργεντινό. Το είχε καταφέρει ως έναν βαθμό ο Νιόπλιας, το «παλεύει» είναι η αλήθεια και ο Ζεσουάλδο.

Μα αν δεν υπάρχει διοίκηση που θα τού δείξει τι σημαίνει «σεβασμός στην ομάδα», ο Λέτο θα συνεχίσει τα ίδια. Θα εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλος αυθεντικός αριστερός χαφ εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, θα «πατάει» πάνω στη δημοφιλία του και στα «σας γ... ει ο Λέτο» της κερκίδας και θα κάνει ό,τι γουστάρει στις προπονήσεις.

Μέχρι και τσαμπουκάδες με τον Σισέ αφού έχει λήξει το επεισόδιο, αφού έχει μιλήσει σε όλους τους παίκτες ο Φερέιρα, αφού έχει λήξει η προπόνηση. Στα αποδυτήρια. Μα αν τελικά ο Τζιμπρίλ (ο οποίος πήρε το μέρος του Μπουμσόνγκ όχι επειδή είναι φίλος του, αλλά επειδή ο Γάλλος στόπερ είχε 100% δίκιο) παραμείνει στην Παιανία, τολμώ από τώρα την πρόβλεψη ότι ο Αργεντινός θα πωληθεί.

Πηγή: exedrasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags