Facebook Pixel Πράσινη διαμαρτυρία στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-21 02:25:00

Πράσινη διαμαρτυρία στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πράσινη διαμαρτυρία στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούν για την περιγραφή/μετάδοση του χτεσινού ντέρμπι.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων συζήτησε αρχικά με τους ανθρώπους της ΕΡΤ ώστε να μπει μέσα και να μιλήσει με τους υπεύθυνους...

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΕΡΤ.

Η κυκλοφορία στη Μεσογείων έχει κοπεί από νωρίτερα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάθονταν στο ρεύμα καθόδου με εντολή της αστυνομίας.

Λίγο μετά τις 11, κατέβηκε ο Νίκος Μπίστης εκ μέρους της ΕΡΤ για να συνομιλήσει με την αντιπροσωπεία των πέντε οπαδών του Παναθηναϊκού.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε 4 αιτήματα. 1) Να δοθεί επίσημη εξήγηση για ποιο λόγο δεν δόθηκε replay στη φάση του 1-2 από την κάμερα που υπήρχε στην ευθεία. Για ποιο λόγο δεν δόθηκε εικόνα από τη φυσούνα όπου προπηλακίζονταν παίκτες του Παναθηναϊκού. 3) Γιατί διέκοψαν τη σύνδεση τη στιγμή των επεισοδίων και δεν έδωσαν καθαρή εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο 4) Να μην τολμήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και χρησιμοποιήσει τα χρήματα του κόσμου προκειμένου να κάνει εκπομπή (Στην Υγειά μας) για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ώστε να συγκεντρώσει χρήματα.

Ο Νίκος Μπίστης, που εκπροσωπεί την ΕΡΤ, ανέβηκε ξανά στο κτίριο μεταφέροντας τα αιτήματα. Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων μίλησαν στην κάμερα για τα αιτήματα που έχουμε αναφέρει πιο πάνω και ο κόσμος θα αποχωρήσει από την ΕΡΤ μόλις δείξουν τα πλάνα από τις δηλώσεις.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έγραψαν συνθήματα έξω από την είσοδο της ΕΡΤ, κατά της κρατικής τηλεόρασης. Η ΕΡΤ έδειξε τα στιγμιότυπα από τις δηλώσεις και λίγο μετά τις 12 οι οπαδοί των πρασίνων αποχώρησαν.
 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags