Facebook Pixel Του χάλασε το σερί, αλλά και πάλι φίλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-02-27 22:30:00

Του χάλασε το σερί, αλλά και πάλι φίλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Του χάλασε το σερί, αλλά και πάλι φίλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανιώνιος, έστω και με τύχη, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό και δεν του επέτρεψε να φτάσει στις 12 συνεχόμενες νίκες. Αποβλήθηκε ο Ριέρα, όλοι χαρούμενοι με το "χ".  

Την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα σημείωσε στην… φιλική, κατά πολλούς, Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν και προηγήθηκε με τον Μιραλάς στο 43’, ισοφαρίστηκε στο 68’ από τον Σβέρκος που σκόραρε με κόντρα. Το αποτέλεσμα αυτό πάντως, δεν απογήτευσε κανέναν, αφού οι Πειραιώτες παρέμειναν στο +10 από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες πήραν έναν σημαντικό βαθμό για την παραμονή.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και με κορυφαίους τους Ριέρα και Μιραλάς δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους και προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 14’ μάλιστα, ο Μιραλάς έκανε μία εκπληκτική ενέργεια μέσα στην περιοχή, απέφυγε τους Γιόνσον και Λάτκα, όμως στην συνέχεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάχο που απέκρουσε σε κόρνερ. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» συνέχισε να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα επόμενα λεπτά και στο 31’ είχε άλλη μία καλή στιγμή, όταν έπιασε ελεύθερος του σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Τελικά, στην τρίτη του προσπάθεια ήταν και πιο τυχερός. Συγκεκριμένα στο 43’, ο Ριέρα έφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε ωραία στον Μιραλάς και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός και πάλι ξεκίνησε καλύτερα και θα μπορούσε στο 58’ να… τελειώσει το ματς, όταν ο Ριέρα εκτέλεσε δυνατά το φάουλ έξω από την περιοχή, όμως ο Μάχο απέκρουσε ενστικτωδώς. Όσο κυλούσε ο χρόνος όμως, οι «ερυθρόλευκοι» χαμήλωναν ρυθμούς και οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους. Τελικά, στο 68’ ήρθε και το 1-1. Ύστερα από σέντρα από αριστερά, ο Μοντέστο προσπάθησε να διώξει, όμως η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Σβέρκος και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πάρντο.

ΤΟ γκολ αυτό έβγαλε και πάλι στην επίθεση τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 73’ φώναξε για γκολ στην κεφαλιά του Ντουντού. Ο διαιτητής όμως είχε αντίθετη άποψη, αφού θεώρησε πως ο Κοντοές έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης μάλιστα, ο Ριέρα πάτησε από πίσω τον αμυντικό του Πανιωνίου και αποβλήθηκε. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος πίεσε ψηλά, έψαξε το γκολ της νίκης, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Παρόλα αυτά, η ισοπαλία άφησε και τις δύο ομάδες ευχαριστημένες…

Το live του sportdog:

90+2' Τέλος της αναμέτρησης

82' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό.
Ο Ρόμενταλ πήρε την θέση του Ιμπαγάσα.

80' Πιέζει ο Πανιώνιος για το γκολ της νίκης...

73’ Κόκκινη κάρτα στον Ριέρα. Ο Ισπανός είχε αψιμαχία εκτός φάσης με τον Κοντοέ, τον πάτησε από πίσω στην συνέχεια και αποβλήθηκε.


73’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Ντουντού πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κοντοές απέκρουσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Οι ‘ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.
 

68’ Γκολ για τον Πανιώνιο. Ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, ο Μοντέστο προσπάθησε να διώξει, όμως η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Σβέρκος και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πάρντο για το 1-1


66' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ουρτάδο πήρε την θέση του Τζεμπούρ.

57' Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριέρα έξω από την περιοχή, αποκρούει δύσκολα με διπλή προσπάθεια ο Μάχο

46' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Κουμορτζί πέρασε εκτός αγώνα και την θέση του πήρε ο Σβέρκος

46' ¨Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

43' Γκολ για τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ριέρα έδωσε ωραία στον Μιραλάς και αυτός με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μάχο και έκανε το 0-1


34' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ραούλ Μπράβο τραυματίστηκε και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην θέση του ο Χολέμπας

31' Ο Μιραλάς και πάλι μέσα από την περιοχή, στέλνει τη μπάλα άουτ

30' Δυνατό σουτ του Σάμαρη έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει δίπλα από την εστία του Πάρντο

23' Καλό
σουτ του Μιραλάς από μακριά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

20' Σουτ του Γουνδουλάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Πάρντο

14’ Ωραία ενέργεια του Μιραλάς μέσα στην περιοχή και σουτ προ του Μάχο, αποκρούει όμως ο πορτιέρο του Πανιωνίου

12' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν από πλάγια θέση, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ

10' Κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη

5' Σουτ του Φουστέρ μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ. Δυνατά έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:  


Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής):
Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (46' Σβέρκος), Σάμαρης (82' Αναστασόπουλος), Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν

Πάγκος: Πρελ, Βαρό, Κούκετς, Κολοβός, Αναστασόπουλος, Σαλαλί, Σβέρκος

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο (34' Χολέμπας), Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ντουντού, Ριέρα (83' Ρόμενταλ), Μιραλάς, Τζεμπούρ (67' Ουρτάδο).

Πάγκος:
Νικοπολίδης, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Χολεμπάς, Ρόμενταλ, Μοϊσές, Ποτουρίδης

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags