Facebook Pixel O sportdog τα έλεγε πριν από τον Κέζο!
| 2010-12-29 18:58:00

O sportdog τα έλεγε πριν από τον Κέζο!

O sportdog τα έλεγε πριν από τον Κέζο!

Εμείς εδώ δεν βαράμε στον γάμο του Καραγκιόζη. Όταν λέμε ότι ξέρουμε κάτι, το ξέρουμε. Κι ό,τι δεν το γνωρίζουμε, προσπαθούμε να το μάθουμε.

Η ανακοίνωση του Κέζου, που δημοσιεύσαμε πριν από λίγο, είναι η απόλυτη δικαίωση του sportdog. Διαβάστε τι λέει σε ένα σημείο ο πρώην γυμναστής του Παναθηναϊκού: "Είναι δε πλέον ώριμες οι συνθήκες να μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού ότι η κατά την ολιγοήμερη θητεία μου στην ομάδα, και εξαιτίας των ταξιδιών σε Αμερική και Καναδά αλλά και του διαχωρισμού της ομάδας σε δύο γκρουπ, μετά κόπων και βασάνων κατόρθωσα να επιβλέψω την προπόνηση των μη διεθνών παικτών (Α’ γκρουπ) για 20 ημέρες και των διεθνών για μόλις 10 ημέρες. Είναι συνεπώς τουλάχιστον αναξιοπρεπές το ανάθεμα να στρέφεται εναντίον μου, όταν από επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, ο Παναθηναϊκός με παρόπλισε. Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας και σε συνδυασμό με τη δυσκαμψία επιτελικών στελεχών μπορούν εύκολα να θέσουν εκτός στόχου μια ομάδα".

Διαβάστε τώρα τι είχε γράψει σε ένα σημείο του κειμένου του ο sportdog στις 23 Δεκεμβρίου, σε ένα αποκαλυπτικό κομμάτι με τίτλο "Έτσι βαρέσανε διάλυση Παναθηναϊκός, ΑΕΚ". Πριν από μόλις μερικές μέρες, δηλαδή:

"Δεν είναι τυχαίο ότι και στις δυο ομάδες συμφωνούν πως τα ταξίδια αυτά αποδείχθηκαν καταστροφικά. Ο Παναθηναϊκός ειδικά στο Ντιτρόιτ, που πήγε για το φιλικό με την Μίλαν, συνάντησε πολύ άσχημες συνθήκες, κι ας μην βγήκαν αυτά τότε προς τα έξω. Η ομάδα πόνεσε, όμως. Αναγκάστηκε να αλλάξει άρον άρον ξενοδοχείο αφού αυτό που είχε κλείσει δεν ήταν καλό, να προπονηθεί σε ένα κάκιστο – όσο κι αν ακούγεται περίεργο αυτό – βοηθητικό σε πανεπιστήμιο της πόλης και να υποστεί από πάνω και το τζετ λανγκ απ’ όλη αυτή την περιπέτεια με τα δυο ματς. Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την πτήση Τορόντο - Ντιτρόιτ οι παίκτες πήγαν απευθείας για προπόνηση, με τις βαλίτσες στο χέρι, σε ένα βοηθητικό με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά λειτουργούν επιβαρυντικά στο κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας. Και σ’ αυτό συμφωνούν όλοι οι ειδικοί επί αυτών των θεμάτων.

Σε μια εποχή που οι παίκτες έπρεπε να ρίχνουν βάσεις για όλη τη σεζόν και να είναι φρέσκοι για δουλειά κάνοντας όλη μέρα προπόνηση κι αποθεραπεία, έπρεπε να πάνε σε Καναδά, ΗΠΑ για φιλικά, ενώ οι συνθήκες διαμονής - προπόνησης δεν ήταν οι καλύτερες, όπως ήδη είπαμε.

Κάπου εκεί άρχισε να στραβώνει η κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έγινε ουσιαστικά άνω – κάτω, ήρθε και η νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ στον Καναδά και ξεκίνησε ένα κλίμα ενθουσιασμού χωρίς λόγο και αιτία. Ας μην ξεχνάμε ότι και η Ίντερ έχει ξεμείνει από δυνάμεις μέσα στην σεζόν, ενώ και η Μίλαν μπορεί να πηγαίνει σχετικά καλά, αλλά δεν πετάει κιόλας. Να πούμε ακόμα ότι ρόλο στην αποσύνθεση του Παναθηναϊκού έπαιξε και η αργή ενσωμάτωση των διεθνών που ήταν κατάκοποι από το μουντιάλ".

Επισημάναμε, δηλαδή, δυο βασικούς λόγους της αγωνιστικής κατηφόρας του Παναθηναϊκού. Ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να δουλέψει σωστά στην προετοιμασία, λόγω του ταξιδιού σε Καναδά - ΗΠΑ, αλλά και με την αργή ενσωμάτωση των διεθνών από το Μουντιάλ. Κάτι που επισημαίνει σαφώς και ο Κέζος στην σημερινή ανακοίνωσή του, αφού λέει ξεκάθαρα ότι λόγω αυτών των καταστάσεων δεν μπόρεσε να δουλέψει όπως ήθελε στην προετοιμασία και ουσιαστικά παροπλίστηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags