Facebook Pixel Η έκπληξη στον Λάζαρο και οι ατάκες Φερέιρα!
| 2011-03-24 18:24:00

Η έκπληξη στον Λάζαρο και οι ατάκες Φερέιρα!

Η έκπληξη στον Λάζαρο και οι ατάκες Φερέιρα!

Μια διαφορετική "πινελιά" είχε η βράβευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Παιανία για το Best Goal της 27ης αγωνιστικής!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού παρέλαβε το βραβείο από την αρραβωνιαστικιά του, Βάσω Τρέμκατζη ( της είχε αφιερώσει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα) και δεν έλειψαν τα… πειράγματα από τους παρευρισκόμενους.

Ο πρώτος που έσπευσε να τον πειράξει ήταν ο τεχνικός του, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα: «Θα έπρεπε να της δώσεις το βραβείο, γιατί έτρεχες με μεγαλύτερη ένταση για να δώσεις φιλιά μετά το γκολ, απ΄ ότι έτρεξες σε όλο το παιχνίδι»!

Για το βραβείο του καλύτερου γκολ και την έκπληξη, είπε: "Ήταν κάτι όμορφο και ευχαριστώ... Ήταν η πρώτη μου σκέψη να της αφιερώσω το βραβείο, γιατί είχε να γίνει καιρό και είχαμε κάποια παράπονα ( γέλια)".

Για το γκολ που πέτυχε: "Από τη στιγμή που ερχόταν η μπάλα, ήθελα να την πάρω μπροστά μου για να σουτάρω, σήκωσα το κεφάλι, είδα τη γωνία ανοικτή, το έχω δοκιμάσει πολλές στην προπόνηση και ευτυχώς πήγε η μπάλα ακριβώς εκεί που είχα σκεφτεί... Νομίζω πως είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει".

Για τα πλέι οφ: "Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια για να φτάσουμε σε αυτόν τον σκοπό και στόχο της ομάδας. Ελπίζουμε να ανεβάσουμε τη διαφορά, για να έχουμε το κεφάλι μας πιο... ήσυχο. Πρέπει να πάρουμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα και νομίζω πως στα πλέι οφ, όλα θα πάνε καλά. Αναπροσαρμόσαμε εφέτος τους στόχους μας, έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά και νομίζω ότι αυτόν τον στόχο δεν πρέπει με τίποτα να τον χάσουμε."

Για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό: "Για μας είναι σαν μικροί τελικοί, γιατί θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι πολύ σημαντικά για μας όλα τα παιχνίδια..."

Για την πορεία του την εφετινή σεζόν: "Μια χρονιά με τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα, όμως το σημαντικό είναι ότι φέτος μετά από κάθε τραυματισμό, έχω γυρίσει καλά. Για μένα αυτό είναι πολύ ευχάριστο."

Για την Εθνική ομάδα: "Κλήθηκα στο παρελθόν, πριν από τέσσερις- πέντε μήνες. Δεν είναι στο δικό μου χέρι, το μόνο που έχω να κάνω είναι να δείχνω στο γήπεδο ότι αξίζω μια θέση. Από εκεί και πέρα είναι επιλογές, τις οποίες παίρνουν άλλοι."

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: "Να μας βοηθήσουν ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση τα πλέι οφ και να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου στις ποδοσφαιρικές γιορτές, στις πραγματικές ποδοσφαιρικές γιορτές, όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags