Facebook Pixel «Έμαθε τις συρραφές από τον προηγούμενο πρόεδρο…»
| 2011-04-01 17:22:00

«Έμαθε τις συρραφές από τον προηγούμενο πρόεδρο…»

«Έμαθε τις συρραφές από τον προηγούμενο πρόεδρο…»

Ανεπίσημη ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, με κύκλους της ΠΑΕ να αναφέρουν πως ο Γόντικας έμαθε καλά τις συρραφές από τον προηγούμενο πρόεδρο…

«Ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε διαδικασία όξυνσης μέσω ανακοινώσεων σεβόμενος την απόφαση της λίγκας περί ομαλότητας. Ο Παναθηναϊκός τόσο με τη μομφή του στη λίγκα, που έφαγε τα μούτρα του όσο και με την προσπάθειά του να αυξηθεί η ποινή του Ολυμπιακού όπου ούτε εκεί τα κατάφερε, προσπαθεί άκομψα και πάλι να επηρεάσει την αθλητική δικαιοσύνη. Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» και συνέχισαν για το βίντεο από το Γ. Καραϊσκάκης που δείχνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίζεται με τον Τζιμπρίλ Σισέ:

«Όσον αφορά το οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο είναι προφανέστατα μονταρισμένο, το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως και ο νέος προεδρεύων του Παναθηναϊκού είναι άξιος μαθητής του προηγούμενου προέδρου, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες καταγράφει και συρράπτει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ:  "Το είπε και ο Ντουντού!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags