Facebook Pixel Ποια θεωρούν οι ΠΑΟΚτσήδες… κοπέλα του Κλάους;
| 2011-04-04 20:25:00

Ποια θεωρούν οι ΠΑΟΚτσήδες… κοπέλα του Κλάους;

Ποια θεωρούν οι ΠΑΟΚτσήδες… κοπέλα του Κλάους;

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ σχολιάζουν την αγωνιστική δράση της ομάδας τους σε όλα τα αθλήματα.
 

Σε αυτή αναφέρονται και στην Λάρισα με όχι… κόσμιο τρόπο.

Αναλυτικά:

-) Η… κοπέλα του Στέφανου Αθανασιάδη αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της και έγινε και επίσημα η ομάδα με το καλύτερο και μεγαλύτερο ιδιόκτητο μαντρί στη Β’ Εθνική. Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να πιάσει ποτέ αξιόλογη απόδοση, έκανε απλά το καθήκον του και με γκολ του Αθανασιάδη στο 67’, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή μόλις δύο λεπτά πριν, σφράγισε και μαθηματικά την πτώση της ΑΕΛ στη Β’ Εθνική. Λίγος κόσμος στην Τούμπα που θύμισε εποχές από τα μαύρα χρόνια. Επόμενος αντίπαλος ο Ηρακλής και εκεί ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερος και να κερδίσει τον συμπολίτη στην παγωμένη έδρα του, καθώς βρήκαν τρόπο να καταργήσουν τη μετατροπή του Καυταντζογλείου σε Τούμπα, κόβοντάς μας τα εισιτήρια.

-) Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε του Ηλυσιακού στο Παλατάκι με 66 – 52. Με καλύτερους παίχτες τους Μάρσαλ και Ντόζιερ και με τη στήριξη του κόσμου, ο ΠΑΟΚ μένει μέσα στο στόχο του, την κατάληψη της τρίτης θέσης στα play – off και την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Επόμενος αντίπαλος το Περιστέρι στην Αθήνα.

-) Για πρώτη φορά με κόσμο στο πλευρό του, το τμήμα χάντμπολ επικράτησε άνετα του Κύδωνα Χανίων με 31 – 21, και εξακολουθεί να ελπίζει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που θα του εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play – off. Παρά τα διαρκή προβλήματα απουσιών, η ομάδα βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και από εδώ και πέρα θα έχει τη στήριξη μας.

-) Στο βόλεϊ, ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να τερματίσει δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να έχει έτσι πλεονέκτημα έδρας στα play – off, καθώς ηττήθηκε στην Κηφισιά από την ομώνυμη ομάδα με 3- 0. Αντίπαλός μας στα play – off, με μειονέκτημα έδρας, ο Ηρακλής και η ομάδα μας καλείται να κάνει ότι και στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι και να τους στερήσει τη μοναδική χαρά που τους έχει πλέον απομείνει σε ομαδικό άθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags