Facebook Pixel «Καλός προπονητής και μεγάλος άνθρωπος…»
| 2011-04-06 18:10:00

«Καλός προπονητής και μεγάλος άνθρωπος…»

«Καλός προπονητής και μεγάλος άνθρωπος…»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κάρλος Τόχα για τον Σάκη Τσιώλη, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ καλό προπονητή,αλλά και μεγάλο σαν άνθρωπο.
 

Ο άσος των «κιτρίνων» σε συνέντευξή του στον ArisFm αναφέρθηκε επίσης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για τις αυξομειώσεις που παρουσιάζει η ομάδα φέτος

Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κάρλος Τόχα είπε τα εξής:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (10/4, 19.00) είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς καθώς έχουμε κάνει μια σημαντική προσπάθεια πετυχαίνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες που ήρθαν με ανατροπή. Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στο πάθος. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε ήρεμοι συγκεντρωμένο για να φτάσουμε στην νίκη»ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η ομάδα φέτος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και δείχνει όρεξη σε κάθε παιχνίδι. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε τύχη και αυτό μας στοίχισε. Το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν το καλύτερο. Η ομάδα όμως έδειξε χαρακτήρα, διάθεση και νίκησε. Η τύχη πια αρχίζει να μας ευνοεί. Σημαντικό είναι ότι παλέψαμε μέχρι τέλους, ανατρέψαμε το σκορ και νικήσαμε».

Αναφερόμενος στον Σάκη Τσιώλη, υπογράμμισε:

 «Μας βοήθησε o ερχομός του. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του αλλά και μεγάλος σαν άνθρωπος. Έχει δώσει αυξημένο κίνητρο στους παίκτες. Μας βοηθάει πολύ από τον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όλα αυτά έχουν φανεί και στο τέλος θα επιδιώξουμε με τις καλύτερες πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο».

 Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ανέφερε:

 «Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Θα επηρεάσει την αντίπαλη ομάδα αρνητικά και εμάς θετικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει για δύο αποτελέσματα ενώ εμείς μόνο για τη νίκη. Θα προσπαθήσουν να σπαταλήσουν το χρόνο. Ακόμα και αν δεν έρθει το γρήγορο γκολ που θέλουμε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να ψάξουμε τους χώρους και τον κατάλληλο χρόνο για να πετύχουμε ένα γκολ.

 Το γήπεδο μας το έχουμε συνηθίσει πάντα γεμάτο. Οι φίλαθλοι είναι πάντα έτοιμοι να στηρίξουν και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει όμως να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί τα παιχνίδια κρίνονται κυρίως από τους ποδοσφαιριστές».

Τέλος ο Κάρλος Τόχα μιλώντας για τις αυξομειώσεις που παρουσιάζει η ομάδα φέτος, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας:

 «Είναι λίγο δύσκολο να δώσω κάποια εξήγηση πάνω σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας η οποία όμως φέτος έχει καταφέρει να αποδείξει πολλά πράγματα. Σε κάποια σημεία της χρονιάς  δεν ήμασταν καλοί και σε άλλα δεν είχαμε τύχη. Πάντα όμως θέλαμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον Άρη και να δείχνουμε ποια είναι η μεγάλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags