Facebook Pixel "Θέλουμε την έξοδο στο Champions League"
| 2013-12-21 17:30:00

"Θέλουμε την έξοδο στο Champions League"

"Θέλουμε την έξοδο στο Champions League"

Ο Σπύρος Ρισβάνης βρέθηκε στο πράσινο bazaar και μίλησε για τους στόχους του ίδιου και της ομάδας αλλά και τις φιλοδοξίες του. Χαμός από μικρούς και μεγάλους φίλους του τριφυλλιού.

Πανζουρλισμός επικράτησε και το Σάββατο, δεύτερη μέρα του bazaar του Παναθηναϊκού, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του Τριφυλλιού έδωσαν το παρών για να πάρουν πράγματα της αγαπημένης τους ομάδας σε τιμές από 1 έως 13 ευρώ.

Από πλευράς Παναθηναϊκού το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Σπύρος Ρισβάνης και Στέφανος Καπίνο με τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές να μιλάνε για την εκδήλωση αλλά και τους προσωπικούς τους στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός του Τριφυλλιού:

Περίμενες τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο χριστουγεννιάτικο bazaar της ομάδας;

Είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση και αισθάνομαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία σημαντική εκδήλωση, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και πιστεύω πως θα διοργανωθούν ανάλογες εκδηλώσεις.

Τι θα ήθελες να κρατήσεις και τι να αφήσεις πίσω από το 2013;

Θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι υγιής, να δουλεύω σκληρά και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Επίσης, εύχομαι ο καθένας να έχει την υγεία του.

Σε επίπεδο Παναθηναϊκού, τι θέλεις να ξεχάσεις και τι να κρατήσεις;

Θέλω να ξεχάσω κάποιες κακές εμφανίσεις αλλά αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι.

Θα κρατήσεις το ντεμπούτο σου, την αρχή της καριέρας σου;

Εννοείται, αυτό περίμενα από μικρό παιδί. Εκπλήρωσα το όνειρο μου.

Το 2014 τι θα ήθελες να σου φέρει;

Προσωπικά, να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Η ομάδα να πάρει μέρος στα πλέι οφ και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Στο παιχνίδι με τη Ξάνθη θα παίξετε και για τον προπονητή σας, ο οποίος θα είναι στην εξέδρα;

Σίγουρα, θέλουμε τη νίκη για τον προπονητή μας. Αλλά οι κύριοι Βονόρτας και Ρούτερ θα μιλήσουν μαζί του και δεν αφήσουν να φανεί ότι δεν θα είναι στον πάγκο.

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει στο ματς με τη Ξάνθη το καλό πρόσωπο που έδειξε με τον Λεβαδειακό;

Το θετικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε το ίδιο. Είτε παίζει κάποιος μεγάλος, είτε κάποιος μικρός, είναι το ίδιο και η ομάδα δεν επηρεάζεται.

Μερικούς μήνες πριν έπαιζες στην ομάδα Νέων και τώρα διαβάζεις το όνομα σου στις εφημερίδες για την απόδοση του, για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, την ανανέωση του συμβολαίου σου. Πως αισθάνεσαι;

Είμαι ευχαριστημένος γιατί παίζω στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν έχω πετύχει τίποτα και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά.

Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και ελπίζω να τους ανταποδώσουμε λίγα απ' όσα μας δίνουν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags