Facebook Pixel Δ. Δελλής: Ο τελευταίος των μεγάλων…
| 2013-12-22 10:40:00

Δ. Δελλής: Ο τελευταίος των μεγάλων…

Δ. Δελλής: Ο τελευταίος των μεγάλων…

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για τον Αριέλ Ιμπαγάσα που συνεχίζει να... μαγεύει και αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον δεύτερο γύρο.

Βαδίζει προς τα 38 του χρόνια. Και βέβαια προς την απόφαση να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, όσο και αν κάθε τόσο προκύπτουν… πειρασμοί. Είτε αυτοί είναι από τα Εμιράτα, είτε από το ίδιο το χορτάρι. Διότι δεν μπορεί θα το βλέπει και κατ επέκταση θα το σκέφτεται. Ακόμη και τώρα, μπαίνει στο γήπεδο και σε 10΄-20΄λεπτά, σε όσο χρόνο του διαθέτει ο προπονητής, αποδεικνύει ότι τα κυβικά του φτάνουν και περισσεύουν για μια λίγκα σαν την Ελληνική.

 

Αν ήθελε λοιπόν εύκολα θα έπαιζε και άλλο. Αν ήθελε θα έπαιζε… όσο ήθελε! Θα σαραντάριζε με κοντό παντελονάκι! Θα γίνονταν συμπαίκτης με τον γιο του, που τόσο καμαρώνει (και επιμένει ότι έχει πάρει λίγη από την… τέχνη της οικογένειας)!

Θα σταματήσει όμως ο Ιμπαγάσα το καλοκαίρι. Και αν καταλαβαίνουμε καλά, θα μπει στην διαδικασία να μείνει στο ποδόσφαιρο από τον… πάγκο. Έχει το σαράκι του προπονητή. Έχει παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει ένα όνομα βαρύ και ασήκωτο για να του ανοίξει πόρτες και να του δώσει ευκαιρίες. Θα το κάνει λοιπόν. Αργά ή γρήγορα. Μέχρι τότε; Μέχρι τότε κάθε φορά που ο Μίτσελ θα του δίνει εντολή να σηκωθεί για «ζέσταμα», ο κάθε «παρατηρητής» θα νοιώθει ότι μόλις βρήκε έναν καλό λόγο για να δει με άλλο ενδιαφέρον ότι θα ακολουθήσει στον αγωνιστικό χώρο.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags