Facebook Pixel "Αν πω τι σκέφτομαι, θα τελειώσει η καριέρα μου"
| 2011-04-28 00:17:00

"Αν πω τι σκέφτομαι, θα τελειώσει η καριέρα μου"

"Αν πω τι σκέφτομαι, θα τελειώσει η καριέρα μου"

Απολαυστικός, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα!

"Δεν είπα τίποτα στον διαιτητή, απλά γέλασα και του έδειξα τα δύο δάχτυλα. Αν πω αυτό που σκέφτομαι, θα τελειώσει η καριέρα μου σήμερα", είπε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

"Μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω: Γιατί; Γιατί Όβρεμπο, Μπουζάκα; Σταρκ; Σε κάθε ημιτελικό τα ίδια... Μιλάμε για μια ομάδα απόλυτα φανταστική. Γιατί να μην μπορώ να πάω στον τελικό με την Τσέλσι;

Γιατί η Ίντερ να σωθεί από ένα θαύμα; Με το 0-0 θα έβαζα τον Κακά αντί του Λασανά Ντιαρά. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται με τη δύναμη του Βιγιάρ (σ.σ πρόεδρος της ισπανικής ΠΟ), της UEFA ή της UNICEF... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! Συγχαρητήρια για την ομάδα σας και τη δύναμη σας..."

"Ναι, αποκλειστήκαμε. Μερικές φορές νιώθω αηδιασμένος να ζω σ` αυτόν τον κόσμο, αλλά είναι ο κόσμος μας. Πρέπει να πάμε στη  Βαρκελώνη με όλη μας την περηφάνεια, χωρίς Πέπε, που δεν έκανε τίποτα, χωρίς Ράμος, που επίσης δεν έκανε τίποτα και χωρίς να μπορεί να καθίσει ο προπονητής στον πάγκο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags