13/05/11 - 18:47

«ΜΗΝ πάτε στο Πανθεσσαλικό»

Μετά την απαγόρευση από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το «στοπ» από τον γγΑ, Πάνο Μπιτσαξή και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε στους οπαδούς του Τριφυλλιού πως δεν πρέπει να πάνε στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

«ΜΗΝ πάτε στο Πανθεσσαλικό»
56.532views 0shares

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την από 10/05/2011 υπ’ αριθμ. 1003/2/407/20-στ. απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά στους οργανωμένους και μη φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τον αναφερόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.), όπως αυτό αποφασίστηκε από τη SUPER LEAGUE για τις ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία των play off της αγωνιστικής περιόδου 2010 2011. Κάθε οργανωμένη ή μη προσέλευση φιλάθλων με τα διακριτικά εμβλήματα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν θα επιτραπεί. Επίσης δεν θα διατεθεί τμήμα των κερκίδων του σταδίου προκειμένου να καταληφθεί από φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. διότι δεν θα χορηγηθούν ως αναφέρθηκε εισιτήρια προς αυτούς.

Επίσης, σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα αθλητισμού «απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων, αλλά και κάθε οργανωμένη μετακίνηση και παρουσία στο γήπεδο, φιλάθλων της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στον αγώνα με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 15 Μαΐου»

Με δεδομένα τα παραπάνω, καλούμε τους φιλάθλους μας από όλες τις περιοχές της χώρας να μην μεταβούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα για την αποφυγή οποιασδήποτε πρόκλησης."
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ