Facebook Pixel «Μια χαρά για τον Βαλντές ο Ολυμπιακός»
| 2011-05-17 19:41:00

«Μια χαρά για τον Βαλντές ο Ολυμπιακός»

«Μια χαρά για τον Βαλντές ο Ολυμπιακός»

Ο εκπρόσωπος του Νέλσον Βαλντές, Μποσκίν Μοσμάνι, όχι μόνο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παραγουανό φορ της Χέρκουλες, αλλά τόνισε πως «για τον Βαλντέζ θα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία να αγωνιστεί σε μία ομάδα, η οποία αγωνίζεται τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο katimagiko.gr:

«Μας πλησίασαν άνθρωποι του Ολυμπιακού και μας είπαν ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βαλντές. Ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό για τον Βαλντέζ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ και έχουμε γνώση για τις πορείες του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια και η αίσθησή μου είναι ότι για τον Βαλντέζ θα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία να αγωνιστεί σε μία ομάδα, η οποία αγωνίζεται τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ» ήταν η αρχική τοποθέτηση του ανθρώπου – κλειδί της υπόθεσης του Παραγουανού άσου, για να προσθέσει:

«Ο Βαλντές θα αποχωρήσει από την Χέρκουλες και έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες από την Ισπανία, την Γερμανία και την Αγγλία. Είναι παίκτης επιπέδου και αμείβεται ανάλογα, αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα μπορούν να συμβούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Λεβερκούζεν, Βαλένθια και ορισμένοι ακόμη σύλλογοι από την Αγγλία έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή Παραγουανό επιθετικό της Χέρκουλες.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags