Facebook Pixel Οργή στον ΠΑΟΚ για το "παλτό" του Τούντορ!
| 2015-10-19 10:15:00

Οργή στον ΠΑΟΚ για το "παλτό" του Τούντορ!

Οργή στον ΠΑΟΚ για το "παλτό" του Τούντορ!

Τρελαμένοι είναι στον Δικέφαλο, εντός κι εκτός συλλόγου, με την εμμονή του Κροάτη προπονητή σε ένα συγκεκριμένο παίκτη που «τρώει» μάλιστα τη θέση μεγάλου άσου!
 

Μπορεί οι περισσότερες φετινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ να φέρουν την προσωπική σφραγίδα του Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο κάποιοι παίκτες αποκτήθηκαν μετά από εισήγηση του Ιγκόρ Τούντορ.

Ένας απ΄ αυτούς εξελίσσεται σε "μαύρο πρόβατο" για τους οπαδούς, αλλά και για ανθρώπους εντός της ομάδας που απορρούν με την εμμονή του Κροάτη προπονητή να τον χρησιμοποιεί συνεχώς αν και δεν μπορεί να αποδώσει.

Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στον Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αποτελεί επιλογή του αθλητικού διευθυντή, αλλά στον Έρικ Σάμπο.

Ο Σλοβάκος μέσος πραγματοποίησε χθες μία ακόμα πολύ κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, ενώ έκανε και την τεράστια γκάφα στο γκολ του Βέλλιου, προκαλώντας πολλά μηνύματα οργής των φιλάθλων του Δικεφάλου στα social media.

Το ακόμα πιο φοβερό, βέβαια, στην υπόθεση με τον Σάμπο είναι ότι Σλοβάκος "τρώει" τη θέση ενός μεγάλου άσου της ομάδας, του Έργκις Κάτσε, του οποίου η αξία όλα αυτά τα χρόνια είναι δεδομένη. 

Από την άλλη, ο Τούντορ στηρίζει όσο δεν πάει τον Σάμπο επειδή ήταν αυτός που επέμενε το καλοκαίρι για την απόκτησή του από τη Σπάρτακ Τρνάβα, αλλά ο παίκτης δείχνει εκτός τόπου και χρόνου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάμπο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα επικοινωνίας εντός της ομάδας, καθώς λέγεται ότι δεν ξέρει ούτε αγγλικά(!), με αποτέλεσμα να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα.

Πάντως, από τη στιγμή που η γκρίνια για τον Σάμπο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, η λογική λέει ότι ο Κροάτης τεχνικός δε θα επιμείνει στον Σλοβάκο στα επόμενα παιχνίδια, προκείμενου να τον "προστατεύσει" ενόψει της συνέχειας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απαράδεκτη συμπεριφορά από Μπερμπάτοφ!
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags