Facebook Pixel Μπράβο! Η φοβερή κίνηση του ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)
| 2016-01-14 23:20:00

Μπράβο! Η φοβερή κίνηση του ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)

Μπράβο! Η φοβερή κίνηση του ΠΑΟΚτσή (ΦΩΤΟ)

Γράφει στα... παλιά του τα παπούτσια την κόντρα με τον Άρη και κάνει (ξανά) κάτι με το οποίο δακρύζει ΟΛΗ η ποδοσφαιρική και μη Ελλάδα. Θαυμάστε τον!

Τόσο κρίμα και άδικα, σαν σήμερα, σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο «Άγγελος» όλων των Αρειανών, είπε» αντίο» στη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Άρη, αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική και μη Θεσσαλονίκη.

Ήταν πρωί, 14 Ιανουαρίου του 2013, όταν ο Άγγελος άφηνε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του πατέρα του, στο σπίτι της οικογένειας Τσιπούρα. Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 του Άρη, εξαιρετικός μαθητής,γιος και φίλος η είδηση για τον χαμό του 16χρονου Άγγελου, προκάλεσε σοκ και θρήνο.

Τον 16χρονο πρόδωσε η καρδιά του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα, ο θάνατος του Άγγελου προήλθε από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας...

Τότε, λίγες ημέρες μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση, είχαμε μία από τις συγκινητικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, Στέλιος Πόζογλου μετά το γκολ του απέναντι στον Πανθρακικό, το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο, Άγγελο Τσιπούρα, χωρίς να ...υπολογίζει τους κάφρους και την κόντρα Άρη – ΠΑΟΚ.

Αν και πέρασαν τα χρόνια, ο Πόζογλου ποτέ δεν ξέχασε τον άτυχο Άγγελο και για αυτό πριν λίγες ώρες, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία...
 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις από Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags