Facebook Pixel Αποκάλυψη Άρνεσεν για ΠΑΟΚ - Τι είπε για Ιβάν!
| 2016-02-23 14:54:00

Αποκάλυψη Άρνεσεν για ΠΑΟΚ - Τι είπε για Ιβάν!

Αποκάλυψη Άρνεσεν για ΠΑΟΚ - Τι είπε για Ιβάν!

Τι δήλωσε ο Φρανκ Άρνεσεν αναφορικά με την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο του Βορρά και ποια ήταν τα λόγια του προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Δανός τεχνικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες από τον ΠΑΟΚ, καθώς ο ρόλος του στην ομάδα είχε περιοριστεί, ενώ υπήρχαν και αρκετά παράπονα προς το πρόσωπό του.

Ο Άρνεσεν μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα, τόνισε ότι υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα σε αυτόν και τον σύλλογο, παραδέχθηκε πως έκανε λάθη, ενώ αποκάλυψε το τι είπε στον Σαββίδη για το "διαζύγιο".

«Η ομάδα κι εγώ είχαμε διαφορετική φιλοσοφία, από την αρχή το είχα αυτό στο μυαλό, γι αυτό ναι μεν υπέγραψα συμβόλαιο 3 ετών, αλλά με οψιόν να φύγω σε ένα χρόνο, αν δεν ταιριάζουμε. Και μετά και οι δυο πλευρές το καταλάβαμε αυτό. Οπότε είπα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου: «ας το τελειώσουμε, έλα ας το τελειώσουμε, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα χωρίσουμε», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Φυσικά έκανα και στον ΠΑΟΚ λάθη αλλά ειλικρινά ξέρω τι μπορώ να κάνω, κι αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Και στο Αμβούργο είχα κακή κριτική. Ωστόσο βλέπω ότι στο Αμβούργο υπάρχουν ακόμα οι Άντλερ, Ιλίσεβιτς, Ρούντβενς, παίκτες που είχα φέρει εγώ. Αυτό κάτι λέει…».

Για την υπόθεση Ρούντβενς, είπε:

«Ηθελα πάρα πολύ να τον φέρω στον ΠΑΟΚ αλλά ο Ρούντι μου είπε: Φρανκ, αγαπάω το Αμβούργο, δε θέλω να φύγω από εκεί, θέλω να παλέψω για τη θέση μου. Τότε στεναχωρηθήκαμε εμείς πολύ, αλλά για τον Ρούντι ήταν η σωστή απόφαση».

Για το μέλλον του:

«Όχι με τίποτα, είμαι ακόμα ζεστός, θέλω να δουλέψω, είμαι για όλες τις προτάσεις ανοιχτός. Ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Δεν θα κάνω στο μέλλον τα πάντα αλλά θα δεχτώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags