Facebook Pixel Ο Λοντίγκιν στη Θεσσαλονίκη και η βοήθεια του Σαββίδη
| 2016-06-06 23:42:00

Ο Λοντίγκιν στη Θεσσαλονίκη και η βοήθεια του Σαββίδη

Ο Λοντίγκιν στη Θεσσαλονίκη και η βοήθεια του Σαββίδη

Ο βασικός τερματοφύλακας της Ζενίτ που έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ρωσίας για το Euro βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο βασικός τερματοφύλακας της Ζενίτ που έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ρωσίας για το Euro βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο παίκτης που έχει διπλή υπηκοότητα βρέθηκε στη Στρατολογία αφού θα πρέπει να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

 

Μάλιστα έγινε αντιληπτός και από οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον ρώτησαν για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να φορέσει τα ασπρόμαυρα από τη στιγμή που στην ομάδα μεγαλομέτοχος είναι ο Σαββίδης.

 

Ο Λοντίγκιν χαμογέλασε και φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Αφενός διότι έχει συμβόλαιο με την Ζενίτ μέχρι το 2019 και αφετέρου διότι ειναι βασικό στέλεχος της ομάδας (φέτος είχε συνολικά 37 συμμετοχές) ενώ η ρήτρα του ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

 

Πάντως το metrosport.gr αποκαλύπτει ότι ο Λοντίγκιν ζήτησε και πήρε την βοήθεια του Σαββίδη για να μπορέσει να ξεπεράσει γραφειοκρατικά ζητήματα ώστε να εξασφαλίσει αναβολή στη στράτευση του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags