Facebook Pixel Αποθέωση Μιλόγεβιτς για τους παίκτες του!
| 2017-02-26 23:23:00

Αποθέωση Μιλόγεβιτς για τους παίκτες του!

Αποθέωση Μιλόγεβιτς για τους παίκτες του!

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό

Στη θέληση των παικτών του στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού. Ο κ. Μιλόγεβιτς τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το πού θα φτάσει ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με Ολυμπιακό: "Καλησπέρα σας. Θέλω καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε ελλείψεις και παίζαμε με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που είναι πρωταθλητής τόσα χρόνια".

Για το παιχνίδι: "Θέλαμε να παίξουμε μπάλα. Βρήκαμε χώρο από το 1ο λεπτό και παρά την κατοχή του Ολυμπιακού προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά και να πιέσουμε. Σίγουρα και ο Ολυμπιακός είχε άλλη 11άδα από την Πέμπτη. Έχει ποιοτικούς παίκτες ο Ολυμπιακός και τεχνίτες. Τα έδωσαν όλα. Έδωσαν και την ψυχή τους. Καλή συνέχεια σε Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη και στο Κύπελλο".

Για το πού θα φτάσει ο Πανιώνιος: "Εγώ μόνο για το παρόν μπορώ να μιλήσω. Όχι για το μέλλον. Δουλεύουμε πολύ καλά. Είναι ευχάριστο αυτό που γίνεται. Έχουμε όμως δρόμο. Διασκεδάζουμε κάθε ματς και κάθε προπόνηση. Να είμαστε καλά. Στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό υπάρχουν τα καλά και τα άσχημα. Οι παίκτες μου είναι προσγειωμένοι και είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω μαζί τους. Εκτός από την ποιότητά τους ως παίκτες είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags