Facebook Pixel Ουντινέζε - Γιουβέντους 2-4 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-22 20:54:00

Σ-έξι Γιουβέντους, διέλυσε την Ουντινέζε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σ-έξι Γιουβέντους, διέλυσε την Ουντινέζε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπαιζε με 10 αλλά κέρδισε με 6-2 την Ουντινέζε με χατ τρικ Κεντίρα.

Μπορεί να έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας μιας ανόητης ενέργειας του Μάτζουκιτς, ωστόσο η Γιουβέντους σαν πραγματική πρωταθλήτρια ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 και με το τελικό 6-2 πέρασε από την έδρα της Ουντινέζε και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Νάπολι. Ο Κεντίρα έκανε... όργια και σημείωσε τρία γκολ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Περίσα και τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν για την ομάδα του Αλέγκρι.

Ωστόσο η «Βέκια Σινιόρα» με δύο γρήγορα τέρματα, ένα του Σαμίρ στο 14’(αυτογκόλ), και ένα του Κεντίρα στο 20’ πήραν προβάδισμα.

Έξι λεπτά αργότερα πάντως ο Μάτζουκιτς αποβλήθηκε για μία πολύ ανόητη ενέργεια. Ο Κροάτης για ένα μαρκάρισμα που του έγινε εκνευρίστηκε πολύ έντονα και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και στην ίδια φάση συνέχισε να διαμαρτύρεται και έτσι είδε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Ουντινέζε έφερε το ματς στα ίσα με τον Ντανίλο (47’) αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί για πολύ αφού 5 λεπτά αργότερα ο Ρουγκάνι έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Γιουβέντους.

Μάλιστα ο Κεντίρα στο 59’ καθησύχασε την ομάδα του βάζοντας και τέταρτο γκολ και σιγούρεψε τη νίκη για τη Γιουβέντους ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ τρικ στο 90'.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Πιάνιτς.

Διαβάστε τι έγινε στα άλλα ματς της Serie A

Удинeзe - Ювeнтyc 2:6 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags