Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πικρή αλήθεια του Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου
| 2017-11-13 00:38:00

Η πικρή αλήθεια του Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου

Sportdog Team
Η πικρή αλήθεια του Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου

Ο Γερμανός εκτός των άλλων κατέγραψε και μια σκληρή πραγματικότητα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε τόνισε μεταξύ άλλων οτι υπάρχει ένδεια στους Έλληνες επιθετικούς, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός:

«Είμαστε όλοι λυπημένοι. Μέσα σε 12 παιχνίδια για την πρόκριση στο ΠΚ είχαμε ένα κακό, αυτό στο Ζάγκρεμπ και χάσαμε το όνειρο για πρόκριση στη Ρωσία. Είμαι υπερήφανος γιατί η ομάδα από την προηγούμενη προκριματική φάση που ήταν στους 0 πόντους έκανε αυτή την πορεία.  Δείξαμε σε όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι η Ελλάδα είναι δυνατή και ανταγωνιστική. Είμαι λυπημένος για το ότι ο Μανωλάς πήρε αυτήν την απίστευτη τιμωρία. Και αυτός και ο Τοροσίδης που ήταν τραυματίας, έπαιξαν σήμερα   και φάνηκε πόσο μας έλειψαν στο Ζάγκρεμπ. Δεν είμαι ευχαριστημένος που η ομάδα δεν σκοράρει αρκετά.  Ο Μήτρογλου τραυματίστηκε μέσα στο καλοκαίρι, έμεινε εκτός για 2 μήνες, έπαιξε εναντίον της Κύπρου αλλά δεν είναι στην κατάσταση που είναι πριν. Ο Δώνης επίσης έλειπε και το επιθετικό κομμάτι της ομάδας χωλαίνει.  Θα συνεχίσουμε, η ομάδα είναι δυνατή και θα είναι δυνατότερη και ανταγωνιστική».

Για τον κόσμο: «Είμαι χαρούμενος που τόσοι άνθρωποι ήταν εδώ και μας υποστήριξαν για 90 λεπτά. Πιστεύω ότι και οι παίκτες αυτά τα 2 χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν να επανέλθουν, να αποδείξουν ποιοι είναι κα να κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Θυμάμαι τα πρώτα ματς με 2-3 χιλιάδες φιλάθλους. Η ομάδα έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και μπορεί να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο».

Είχατε βάλει στόχο το Μουντιάλ. Πετύχατε η αποτύχατε. Θέλετε να παραμείνετε στην Εθνική; «Προφανώς και αποτύχαμε και είμαστε πολύ θλιμμένοι. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, στον καλύτερο δυνατό. Θέλω να συνεχίσω και να παραμείνω προπονητής της Εθνικής. Έχω καλή σχέση με την ΕΠΟ και κυρίως με τους παίκτες. Είναι καλή ιδέα να παραμείνω και πιστεύω ότι θα παραμείνω και θα πετύχουμε την πρόκριση για το Euro 2020».

Πώς κρίνει το έργο του στην Εθνική: «Αρχικά, πιστεύω ότι έχουμε ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.  Σε πολλά παιχνίδια, επίσημα και φιλικά δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες φορ. Στις περισσότερες ομάδες του Σούπερ Λιγκ οι επιθετικοί είναι ξένοι. Πρέπει να βρούμε παίκτες σαν τον Μήτρογλου. Θα είμαστε σε επαφή με τις ομάδες ώστε να αναδειχθούν νέα ταλέντα. Μπήκαν αρκετοί νέοι παίκτες τα τελευταία 2-3 χρόνια όπως ο Δώνης που είναι πολύ γρήγορος και ταλαντούχος. Το σημαντικό είναι ότι γίναμε ξανά ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags