Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» των Λουτσέσκου και Μίχελ!
| 2017-11-13 11:15:00

Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» των Λουτσέσκου και Μίχελ!

Sportdog Team
Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» των Λουτσέσκου και Μίχελ!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr!

«Πιστεύω ότι μίνιμουμ τέσσερις-πέντε παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν με πώληση ή δανεισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι φύγουν είναι κακοί ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο Λούμπος Μίχελ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Metrosport» και το Sportdog.gr σας αποκαλύπτει ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην υπό παραχώρηση λίστας του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή, με τη σύμφωνη γνώμη του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Λέγοντας «τέσσερις-πέντε παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν», ο Λούμπος Μίχελ δεν εννοούσε πως μέσα σε αυτούς βρίσκονται οι Ζέλικο Μπρκιτς και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που θεωρούνται εδώ και καιρό «τελειωμένοι». Ο Σέρβος τερματοφύλακας από το τέλος της περσινής σεζόν κιόλας είναι… ξένο σώμα και ο Έλληνας αμυντικός έχει απομακρυνθεί από την πρώτη ομάδα μετά το σχόλιο που έκανε εναντίον του Λουτσέσκου στο Facebook στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Μέσα σε αυτούς βρίσκεται όμως ο Ντοριάν Λεβέκ όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr πριν καν ακόμα ο Γάλλος δεχθεί τα… πυρά του Μίχελ, με το κατά ο Λεβέκ θα δεχθεί να λύσει το συμβόλαιό του ή το κατά πόσο θα βρεθεί ομάδα που θα τον εμπιστευτεί λόγω των συνεχών τραυματισμών του, να είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Στη «μαύρη λίστα» βρίσκεται και ο Εργκίς Κάτσε που τους τελευταίους δύο μήνες βλέπει την 18άδα με το… κιάλι, αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που ίσως αυτή τη φορά φτιάξει τις βαλίτσες τους για την Τουρκία αφού ο Λουτσέσκου προτιμάει για τη θέση «10» τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρη Πέλκα. Δεν αποκλείεται μάλιστα η συμμετοχή του Ολλανδού στο ΟΑΚΑ να είναι και η τελευταία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού για το χτύπημά του στον Μπακασέτα τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές!

Στον ΠΑΟΚ δεν θα έλεγαν «όχι» ούτε στην πώληση ή στον δανεισμό του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που επίσης έχει παροπλιστεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά ούτε και στον δανεισμό του Αχιλλέα Πούγγουρα, αφού κρίνεται καλύτερο για τον νεαρό στόπερ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, αντί να βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής λόγω της παρουσίας των Ζαμπράνο, Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά!

Προς δανεισμό οδεύει όμως και ο Δημήτρης Λημνιός για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον ο Πανιώνιος αλλά και ο Ατρόμητος, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τον δανεισμό του νεαρού Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εφόσον «σκάσει» στην Τούμπα μία πρόταση με… πολλά μηδενικά από το εξωτερικό!

Αυτός πάντως που έχει αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπήρχε γύρω από το όνομά του στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι ο Μάριν Λέοβατς, με πληροφορίες από την Τούμπα να αναφέρουν πως πλέον δεν υπάρχουν σκέψεις για πώλησή του τον Ιανουάριο όπως υπήρχαν τον Σεπτέμβριο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags