Facebook Pixel Πέσιμο ΑΕΚτζήδων στον Βασιλειάδη
| 2017-12-02 19:54:00

«Ντου» από Original για τις μετακινήσεις – Οι απαντήσεις και ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
«Ντου» από Original για τις μετακινήσεις – Οι απαντήσεις και ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Πέσιμο από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Το απαγορευτικό των οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά έχει δημιουργήσει κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, στους οποίους έχει απαγορευτεί πολλάκις η παρουσία τους σε παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού. Οι οργανωμένοι που διψούν για αυτά τα παιχνίδια αντιδρούν και η πρώτη τους κίνηση ήρθε μέσω ανακοίνωσης.

Στην επίσημη σελίδα της Original 21 στο Facebook αναρτήθηκε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Συγκεκριμένα ανέβηκε φωτομοντάζ με τον Έλληνα πρωθυπουργό να παίζει στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και καλείται να διαλέξει τη σωστή απάντηση στην ερώτηση «ποιοι απαγόρευσαν την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών;». Οι απαντήσεις που προσφέρονται είναι οι εξής: «Α: Οι φασίστες κατακτητές των SS, Β: Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, Γ: Ο Γιώργος Βασιλειάδης, Δ: Όλοι οι παραπάνω!».

Στο μήνυμά τους δε ζήτησαν άμεση τοποθέτηη της ΠΑΕ ΑΕΚ για την «αδικαιολόγητη και πέρα κάθε έννοιας ισονομίας», όπως χαρακτήρισαν, απόφαση για τη μη παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, η οποία χρεώνεται στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags