Facebook Pixel Ψάχνει τη βόμβα με Ντιοπ η ΑΕΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-15 11:45:00

Έτσι θα τρελάνει τον κόσμο ο Τίγρης - Ψάχνει το «μπαμ» στα χαφ με... καψούρα του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Έτσι θα τρελάνει τον κόσμο ο Τίγρης - Ψάχνει το «μπαμ» στα χαφ με... καψούρα του Ολυμπιακού

Μεγάλη μεταγραφή αν γίνει για την Ένωση.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 2-3 καλές μεταγραφές μέσα στον Γενάρη, προκειμένου να ενισχύσουν την 11άδα σε θέσεις που έχουν προκύψει σοβαρές ελλείψεις.

Μία κίνηση αναμένεται να γίνει και στα χαφ, εκεί που υπάρχει το μεγάλο κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον και ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει έναν παίκτη αντάξιο του Σουηδού άσου.

Ένας από τους στόχους που εξετάζεται από την ΑΕΚ πολύ σοβαρά είναι και ο Παπακούλι Ντιόπ, μια εξαιρετική περίπτωση μέσου, αλλά και πολύ ακριβή.

Ο 31χρονος παίκτης ανήκει στην Εσπανιόλ, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στην Ένωση ψάχνουν τον τρόπο που μπορούν να αποκτήσουν τον έμπειρο μέσο.

Πάντως, για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα πρέπει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και διαθέτει αρκετά υψηλό κασέ.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Παπακούλι Νιόπ είχε απασχολήσει ξανά ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό, όταν είχε αποτελέσει θερμή εισήγηση του τότε προπονητή του Μίτσελ.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ εξετάζουν πολύ έντονα και μια προσθήκη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Ερνάνι να παρουσιάζεται από την πλειοψηφία των ΜΜΕ ως πρώτος στόχος.

Πάντως, όπως εξ αρχής σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ δύσκολη έως... ανέφικτη για την Ένωση, καθώς η Πόρτο δε δείχνει καμία διάθεση να συζητήσει για τον δανεισμό του παίκτη.

Οι Πορτογάλοι θέλουν να πουλήσουν τον βιρτουόζο εξτρέμ και η ΑΕΚ δεν εξετάζει στην παρούσα φάση αυτό το ενδεχόμενο. Εξάλλου, ο Ερνάνι δεν είναι η μοναδική επιλογή που υπάρχει στα υπόψιν της Ένωσης, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κι άλλες επιλογές στη λίστα του για την ενίσχυση της γραμμή κρούσης.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη, κάτι που σημαίνει ότι κάποιο τρόπο περιορίζονται οι επιλογές του Νίκου Λυμπερόπουλου, οι οποίες κατά βάση αφορούν την ελληνική αγορά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags