Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο ΠΑΟΚ θα αγοράσει τον Νίκλας Χουλτ;
| 2017-12-26 08:31:00

«Βόμβα» στον ΠAO - Αυτόν κλέβει ο Σαββίδης από τους Πράσινους - Επιβεβαίωση sportdog.gr!

Sportdog Team
«Βόμβα» στον ΠAO - Αυτόν κλέβει ο Σαββίδης από τους Πράσινους - Επιβεβαίωση sportdog.gr!

Το ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

Το όνομα του Χουλτ βρίσκεται, ξανά, στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας voetbalnieuws.be!

Οι Βέλγοι αναφέρονται στην Άντερλεχτ που ενδιαφέρεται για τον παίκτη και σχολιάζουν ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα αν θέλουν τον Χουλτ, γιατί υπάρχει ο ΠΑΟΚ που επίσης πολιορκεί τον Σουηδό!

Το sportdog.gr σάς έχει ενημερώσει εδώ και μήνες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όταν γράφαμε (ενδεικτικά ένα ρεπορτάζ από τις 18 Οκτώβρη) ότι... από τη στιγμή, φυσικά, που στον ΠΑΟΚ αναζητούν αριστερό μπακ, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον και για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει μπει στο «μάτι» της ΑΕΚ, η οποία κι αυτή περιμένει τις εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Παράλληλα, μόλις προχθές σημειώναμε ξανά για τον Χουλτ και τον ΠΑΟΚ ότι... Γι’ αυτό και στην Τούμπα κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις, όπως του Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο οι Σουηδοί έγραφαν για πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στο Τριφύλλι, αλλά και αυτή του Μάρσιο Ασεβέδο.

Φαίνεται ότι οι επόμενες ημέρες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον, τόσο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ όσο και σε εκείνο του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags