Facebook Pixel «Κανόνι» από Μολέντο, «μπαρούτι» ο Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-29 10:36:00

«Κανόνι» από Μολέντο, «μπαρούτι» ο «Βίγια» - «Κλεισμένος» ο αντι-Κουρμπέλης από Σουηδία!

Sportdog Team
«Κανόνι» από Μολέντο, «μπαρούτι» ο «Βίγια» - «Κλεισμένος» ο αντι-Κουρμπέλης από Σουηδία!

Οριακές καταστάσεις στον ΠΑΟ, ποιοι φεύγουν και ποιος έρχεται.

Καζάνι που βράζει είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι σε οριακή κατάσταση και θεωρείται θέμα χρόνου να εμφανιστεί ο... επόμενος Χουλτ.

Μάλιστα, όπως λέγεται στο Κορωπί, ο παίκτης που θα αποφασίσει να «επαναστατήσει» μετά τον Σουηδό, είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος, άλλωστε, ήταν ανάμεσα στους παίκτες που δεν επέστρεψαν εγκαίρως από τις διακοπές.

Ο Βραζιλιάνος έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και, όπως σας γράψαμε και πρόσφατα, η στάση του δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα τηρήσει την υπόσχεσή του να φέρει πρόταση στο Τριφύλλι για να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή.

Υπάρχει, δηλαδή, η αίσθηση ότι ο παίκτης θα διεκδικήσει κι αυτός μέσω προσφυγής την ελευθερία του, προκειμένου να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του, μια εξέλιξη, βεβαίως, σχεδόν καταστροφική για τους Πράσινους, καθώς υπολογίζουν σε έσοδα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που κάνουν υπομονή αλλά αργά ή γρήγορα αναμένεται να «σκάσουν». Μέσα σε αυτούς είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος επίσης δεν γύρισε εγκαίρως στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός που είναι αρκετά οξύθυμος σαν χαρακτήρας δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα και λέγεται πως αν το κάνει το κλίμα στα αποδυτήρια θα... πάρει φωτιά. Το κακό για τους Πράσινους και σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη που, όπως σας γράφαμε και χθες, μπορεί να φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό, μιας και βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Την ίδια στιγμή, νέα σενάρια αναφέρουν ότι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, φέρνοντας μάλιστα καλή πρόταση.

Βέβαια, το ενδεχόμενο αυτό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, για τους λόγους που έχουμε αποκαλύψει, ωστόσο αν τελικά συμβεί, οι Πράσινοι φαίνεται πως έχουν προετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση. Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για λύση από τη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα... σουηδική.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags