Facebook Pixel Τι «παίζει» με Μολέντο - Χουλτ και Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-01-16 11:00:00

Ο κακός χαμός στο ρεπορτάζ - Τι «παίζει» με Μολέντο - Ολυμπιακό και Χουλτ - «Μαχαιριά» Βιγιαφάνιες!

Sportdog Team
Ο κακός χαμός στο ρεπορτάζ - Τι «παίζει» με Μολέντο - Ολυμπιακό και Χουλτ - «Μαχαιριά» Βιγιαφάνιες!

Όλη η αλήθεια για τις υποθέσεις που «καίνε» τους δύο «αιωνίους».

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια σχετικά με τις προθέσεις που δείχνουν από τον Ολυμπιακό να «χτυπήσουν» τους καλούς «φευγάτους» παίκτες του Παναθηναϊκού

Μετά τα όσα γράφτηκαν για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αναφέρθηκε ότι έχει πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, με υπόνοιες στη συνέχεια ότι μπορεί να κάνει το δρομολόγιο Αγγλία - Πειραιά, κυκλοφόρησε και ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων για την αγορά του Ροντρίγκο Μολέντο.

Βεβαίως, κάτι τέτοιο μοιάζει περισσότερο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, καθώς στο Λιμάνι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για τον παίκτη και ειδικά για την αγορά του. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, άλλωστε, θα γινόταν σε επίπεδο μεγαλομετόχων απευθείας, χωρίς την εμπλοκή άλλων μελών των διοικήσεων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στον Ολυμπιακό όντως έψαξαν την υπόθεση του Βραζιλιάνου, ωστόσο μόνο για την περίπτωση που έμενε ελεύθερος από τους Πράσινους, αλλά και πάλι οι σκέψεις απόκτησής του εγκαταλείφθηκαν πολύ γρήγορα στον Πειραιά.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, θεωρείται σχεδόν αδύνατον σε αυτή τη φάση να επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός να πουλήσει παίκτη στον «αιώνιο» αντίπαλο. Δεν υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο και, όπως σας γράφαμε και χθες, το θέμα φαίνεται να έχει προκύψει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πιέσει καταστάσεις.

Τι κι αν η Νότιγχαμ ψάχνει όντως για αριστερό μπακ, τι κι αν οι προτάσεις που έχει στα χέρια του από το Νησί ο Σουηδός δεν τον ικανοποιούν απόλυτα, είναι δύσκολο να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή για πολλούς λόγους. Εκτός κι αν ο παίκτης καταφέρει να μείνει ελεύθερος, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Στο μεταξύ, όσον αφορά το μέλλον ενός ακόμα πρωτοκλασάσου άσου του Παναθηναϊκού του Λούκας Βιγιαφάνιες, το sportdog.gr επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας όταν έγραψε πριν από καιρό ότι ο Αργεντινός άσος «σιγοβράζει», είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει και να ζητήσει να φύγει.

Μάλιστα, ο παίκτης, λόγω του χαρακτήρα του, είναι πολύ πιθανό, αν πάρει την οριστική απόφαση να τα βροντήξει, να μην μπει καν στη διαδικασία να φέρει πρόταση στην ομάδα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον σύλλογο στη φάση που βρίσκεται. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags