Facebook Pixel Απίστευτο σενάριο για την επόμενη ομάδα του Κουρμπέλη - Sportdog.gr
| 2018-02-02 10:18:00

Απίθανο σενάριο για τη νέα ομάδα του Κουρμπέλη - Kαυτό παρασκήνιο: Ποιος «καβάτζωσε» τον Κουτρουμπή

Sportdog Team
Απίθανο σενάριο για τη νέα ομάδα του Κουρμπέλη - Kαυτό παρασκήνιο: Ποιος «καβάτζωσε» τον Κουτρουμπή

Το sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ. 

To σήριαλ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη έληξε οριστικά, καθώς ο Έλληνας άσος θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, μία εξέλιξη που σαφώς χαροποιεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά βάζει σε μεγάλους μπελάδες τη διοίκηση, όπως σας αναλύσαμε σε χθεσινό θέμα.

Όπως και να έχει, ο αρχηγός του Τριφυλλιού παρέμεινε τελικά στην ομάδα κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι τελικά δεν ήρθε η μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό, καθώς ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει ότι θα έφευγε μόνο για σύλλογο εκτός συνόρων, γι’ αυτό και απέρριψε την προοπτική του ΠΑΟΚ.

Πάντως, όπως σας αποκαλύψαμε και χθες, στον Παναθηναϊκό χρεώνουν το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον μάνατζέρ του, την ίδια στιγμή που ο παίκτης αποθεώνεται για την απόφασή του να παραμείνει στο σύλλογο αυτή τη δύσκολη περίοδο, κάτι που αναγνώρισε και ο κόσμος του Τριφυλλιού.

Εξάλλου, πότε δεν υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για τον παίκτη, παρόλο που ο μάνατζέρ του ισχυρίζεται ακόμα ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα φέρει πρόταση 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού. Ακόμα και τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για τη Σταντάρ Λιέγης δεν έχουν καμία βάση, ενώ άλλη ήταν η ομάδα από το Βέλγιο που είχε στη λίστα της τον Δημήτρη Κουρμπέλη αλλά ποτέ δεν προχώρησε το θέμα.

Άλλωστε, δεν υπήρχε διάθεση να καταθέσει πρόταση πάνω από το 1-1,2 εκατ. ευρώ, ένα ποσό, φυσικά, που δεν κάλυπτε τους «πράσινους», ενώ και ο παίκτης πολύ δύσκολα θα έπαιρνε μεταγραφή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, μιας και είναι δεδομένο ότι προτιμάει την Ιταλία.

Από την άλλη, ένας άλλος μέχρι πρότινος «πράσινος», ο Γιώργος Κουτρουμπής, κατάφερε να βρει στέγη στη Σταντάρ Λιέγης, αν και το deal δεν το έκαναν οι νέοι Πορτογάλοι εκπρόσωποί του, όπως γράφτηκε, αλλά ένας Έλληνας μάνατζερ, ο οποίος, μάλιστα, είναι καινούργιος στο χώρο. Παρόλα αυτά, κατόρθωσε να πετύχει μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Έλληνα άσο, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags