Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζει εκπλήξεις εν όψει ΠΑΟΚ ο Γκαρσία!
| 2018-02-24 23:25:00

Ετοιμάζει εκπλήξεις εν όψει ΠΑΟΚ ο Γκαρσία!

Sportdog Team
Ετοιμάζει εκπλήξεις εν όψει ΠΑΟΚ ο Γκαρσία!

Τί σκέφτεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το ντέρμπι;

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στην Τούμπα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 19.30 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο Όσκαρ Γκαρσία καταστρώνει τα πλάνα του για το σπουδαίο παιχνίδι και οι τελευταίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να προχωρήσει σε επιλογές-έκπληξη για το την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αφού σκέφτεται να μην συμπεριλάβει τους Φορτούνη και Μάριν στο αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, συνεπώς κάθε εκτίμηση μεταφέρεται με επιφύλαξη, ωστόσο τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για σύστημα 4-2-3-1, με τους επικρατέστερους για την ενδεκάδα να είναι οι παρακάτω.

Τερματοφύλακας ο Προτό, με τον Μποτία στα στόπερ, παρτενέρ του οποίου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι ο Σισέ, δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερό ο Χατζισαφί.

Στο κέντρο προβάδισμα έχουν ο Ταχτσίδης με τον Ρομαό και τον Οφόε σε ρόλο «δεκαριού». Δεξιά πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Πάρντο και αριστερά ο Μιραλάς, με σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ.

Όσο για τους Μάριν και Φορτούνη, ο πρώτος φέρεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει μεταξύ των δύο, ενώ ο δεύτερος σίγουρα δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των «φαβορί» για την ενδεκάδα.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Παπέ Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags