Facebook Pixel Sportdog.gr | Διάψευση μετά τον ντόρο: «Δεν είμαι δικηγόρος του Ολυμπιακού»!
| 2018-02-28 19:43:00

Διάψευση μετά τον ντόρο: «Δεν είμαι δικηγόρος του Ολυμπιακού»!

Sportdog Team
Διάψευση μετά τον ντόρο: «Δεν είμαι δικηγόρος του Ολυμπιακού»!

Η τοποθέτηση του για τον Όσκαρ Γκαρσία προκάλεσε σάλο.

Ο Γιώργος Βήτας, ο δικηγόρος που ασχολήθηκε επί προσωπίκού με το θέμα των ερυθρόλευκων ακαδημιών, διέψευσε πως συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για όσα έγραψε σχετικά με το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία.
 

Ο Έλληνας δικηγόρος ανέφερε τα εξής:

ΠΡΟΣ αγαπητούς φίλους Δημοσιογράφους,

Εξ αρχής δηλώνω, ότι είμαι Δικηγόρος, ζω σαν δικηγόρος και θα πεθάνω ώς Δικηγόρος και ως τέτοιος δικαιούμαι και να έχω άποψη προσωπική και να κρίνομαι για τη νομική μου ή όχι, επάρκεια. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. ΟΥΔΕΠΟΤΕ εντολέας μου εκτέθηκε από εμένα και ουδέποτε κατηγορήθηκα ότι ακροβατούσα και ισορροπούσα σε δύο βάρκες. Εξάλλου ήμουν ο μόνος, που έχοντας συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για πάρα πολλά χρόνια, όσο και αν μου κόστισε προσωπικά, ήμουν ΜΟΝΟΝ ΠΑΣ Γιάννινα. 


Είναι γνωστό ότι έχω φίλους και με τιμάνε με τη φιλία τους παράγοντες και αθλητές, από όλες τις ομάδες. Είμαι τυχερός που όσοι αθλητές με τιμούν με τη φιλία τους είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες και αθλητές-κατα την άποψη μου- πρότυπα. Για αυτό και δεν έχω ανάγκη να απολογηθώ σε κανέναν όταν ευρίσκομαι με ανθρώπους που θέλουν κάποιοι να τους βλέπουν ώς εχθρούς ή τους μισούνε άνευ λόγου. 


Εκ παραδρομής, θέλω να πιστεύω, γράφτηκε ότι είμαι, ή διετέλεσα δικηγόρος του Ολυμπιακού. Δυστυχώς δεν είχα ως σήμερα αυτή την τιμή, όπως τιμή μου θα ήτανε αν ήμουν Δικηγόρος του ΠΑΟΚ ή όπως ήταν τιμή μου που ευρισκόμουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Για έναν Δικηγόρο φυσικά και είναι τιμή να συνεργάζεται με σοβαρές εταιρίες. Προφανώς και έχω χειριστεί υποθέσεις διαφόρων σωματείων και φυσικά χειρίστηκα και υπόθεση της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, ειδικά όταν έπρεπε να προστατευτούν μικρά παιδάκια. Δεν έλαβα καμία αμοιβή και ήταν επιλογή μου να το κάνω, διότι πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να απειλεί μικρά παιδάκια και τους γονείς τους. Θα το ξανάκανα λοιπόν, ουδόλως το μετάνιωσα και θα το έφθανα και μέχρι τέλους νομικά, αν μου ζητηθεί.


Οι απόψεις μου είναι προσωπικές και μόνον, αφορούν μόνον εμένα και δεν επιθυμώ να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης, από οποιονδήποτε πιστεύει ότι τον ευνοούν ή όχι. Χτυπήστε εμένα και αφήστε εκτός και τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Θα δώσει λύση η Δικαιοσύνη στη διαμάχη της Κυριακής. Σε μένα ζητούν τη γνώμη μου και τη νομική μου άποψη και ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ να την καταθέσω. Ως Γιώργος και ως Δικηγόρος.

 

 

Το ποστάρισμα του στον προσωπικό του λογαριασμό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags