04/03/18 - 21:56

Συγκινητικές στιγμές με πιτσιρικά στην ΑΕΚ: «Γερά πρωτάθλημα ξανά» φώναζαν οι παίκτες

Τι έγινε στα αποδυτήρια.

Sportdog Team
Συγκινητικές στιγμές με πιτσιρικά στην ΑΕΚ: «Γερά πρωτάθλημα ξανά» φώναζαν οι παίκτες
1.454views 0shares

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, με έναν νεαρό οπαδό της Ένωσης που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Διαβάστε το μήνυμα του Ανδρέα Δημάτου:

«Εσύ είσαι ο μικρός μου ήρωας; Εσύ είσαι ο μεγάλος Ανδρέας; Έλα μέσα μαζί μου μαζί με το βραβείο» του είπε ο Μανόλο Χιμένεθ και τον έβαλε μέσα στα αποδυτήρια για να δώσει το βραβείο στον Μάρκο Λιβάια που έσκυψε και τον φίλησε!

«Θέλω λίγο την προσοχή σας» φώναξε ο Μανόλο διακόπτοντας τις συζητήσεις και το χαλαρά πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια. «Θέλω να σας γνωρίσω έναν φίλο μου. Θέλω να γνωρίσετε έναν πραγματικό μαχητή, έναν πραγματικό νικητή»...

Ο μικρός Αντρέας ζούσε το δικό του όνειρο αλλά κάπου εκεί βγήκαμε και τον αφήσαμε μόνο με τα ινδάλματά του.

Τη σιωπή διέκοψε μια φωνή παίκτη της ΑΕΚ, δεν κατάλαβα ποιος ήταν. Αλλά δεν έχει σημασία! Την παραμικρή...

«Ανδρέα γερά πρωτάθλημα ξανά» φώναξε και τον ακολούθησαν ρυθμικά όλοι μαζί. Και μετά... «Ανδρέα ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα». Και πολλά χειροκροτήματα, πολύ αγάπη, πραγματικά αποδυτήρια μεγάλης ομάδας...

Και μετά ο Μανόλο τον έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια, τον ξεπροβόδισε μαζί με τον πατέρα του με μια μεγάλη αγκαλιά. «Χαιρέτησέ με δυνατά» τον προέτρεψε δίνοντάς του τα χέρια του.

Εισέπραξε ένα χαμόγελο ευτυχίας από ένα αγόρι που το δικό του χαμόγελο αξίζει όλα τα εκατομμύρια και όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου!

Τουλάχιστον ας διατηρήσουμε τη δυνατότητα να ξεχωρίζουμε τα σημαντικά σε αυτή τη ζωή. Και να ευχηθούμε ένα μεγάλο κουράγιο σε όλα τα παιδιά του κόσμου που δίνουν πρόωρα την πιο σκληρή μάχη.

Σε ευχαριστούμε Μανόλο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ