09/03/18 - 17:54

Μήνυμα με σπόντες για ΠΑΟΚ, πανηγυρίζουν στην ΑΕΚ: «Ούτε βήμα πίσω – Δεν χαϊδεύουμε αυτιά»

Τοποθέτηση του υφυπουργού για το ποδόσφαιρο.

Sportdog Team
Μήνυμα με σπόντες για ΠΑΟΚ, πανηγυρίζουν στην ΑΕΚ: «Ούτε βήμα πίσω – Δεν χαϊδεύουμε αυτιά»
11.215views 65shares

Μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Μιλώντας στην ΕΡΤ, έπειτα από σχετική ερώτηση, για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η ΓΓΑ με το ΕΣΚΑΝ, ο υφυπουργός Αθλητισμού υποστήριξε, ότι έχει εμπιστοσύνη στην Αθλητική Δικαιοσύνη.

«Η στελέχωση των δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ από τακτικούς δικαστές είναι κατάκτηση αυτής της κυβέρνησης. Δώσαμε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές οι οποίοι εξασφαλίζουν την ευθυκρισία, την ισότητα και την ορθή επιβολή του νόμου. Έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη, σεβόμαστε τις αποφάσεις της ακόμη και αν μας δυσαρεστούν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή αποτελεί η αντίδραση του πολιτικού κόσμου, ακόμη και της δικής μου… οικογένειας. Αυτό είναι σημείο παθογένειας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Δεν μπορώ να περιμένω τίποτα από τους οπαδούς όταν το πολιτικό προσωπικό του τόπου σαν να μην έχει μάθει τίποτα από όλα όσα έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν να είμαστε 20 χρόνια πίσω, όπου είχαμε συνηθίσει να χαϊδεύουμε αυτιά. Δείχνει να μην καταλαβαίνει τις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και το πώς να αντιδράσει σε αυτές. Και αυτό είναι που με θλίβει», ήταν τα λόγια του Βασιλειάδη.

Συμπέρασμα; Ο Βασιλειάδης αφήνει σαφείς σπόντε για τον ΠΑΟΚ, λόγω της αμφισβήτησης που έδειξε μετά την πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακού εις βάρο των τακτικών δικαστών, μία αναγκαία λύση την οποία υποστήριζε όλον αυτόν τον καιρό. Ο υφυπουργός έστειλε μήνυμα με την ατάκα «δεν θα κάνουμε βήμα πίσω».

Φυσικά η δήλωση αυτή σίγουρα θα κάνει τους ΑΕΚτζήδες να χαμογελούν, αφού φαίνεται ξεκάθαρα η διάθεση της Πολιτείας να αποδώσει δικαιοσύνη, "χωρίς να χαϊδέψει αυτιά" όπως τονίστηκε στη δήλωση του Βασιλειάδη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ