Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες φωτιά από Κονέ: «Αθλιότητες Σαββίδη, απειλούσε με όπλο – Καλύτερη από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-03-12 01:10:00

Ατάκες φωτιά από Κονέ: «Αθλιότητες Σαββίδη, απειλούσε με όπλο – Καλύτερη από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Κονέ: «Αθλιότητες Σαββίδη, απειλούσε με όπλο – Καλύτερη από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερές δηλώσεις από τον μέσο της Ένωσης μετά τη διακοπή.

Όσα συνέβησαν στην Τούμπα μετά την οριστική διακοπή του παιχνιδιού σχολίασε ο Παναγιώτης Κονέ στην Αθλήτικη Κυριακή. «Ο διαιτητής κάλεσε τον Σιμόες και τον Βιεϊρίνια και έδωσε το οφσάιντ, τσαντίστηκε ο Βιεϊρίνια και μπήκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και απειλούσε τον διαιτητή με το όπλο του. Μπήκε μέσα ο διαιτητής, μάλλον φοβήθηκε και μετά από μιάμιση ώρα μας είπε να βγούμε έξω και να παίξουμε. Τι να παίξουμε; Πέντε λεπτά», είπε αρχικά.

Κληθείς να απαντήσει αν ο διαιτητής είπε ότι κατοχύρωσε το ματς στον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια απάντησε: «Όχι είχε πει ότι θα πω την απόφαση μου έξω αρχικά και εμείς λέγαμε να την πει μέσα. ποιος ο λόγος να βγούμε έξω. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα».

Ο Κονέ έκανε σχόλιο και για το ντου του ηγέτη του ΠΑΟΚ. «Αν βγάλω τον εαυτό μου εκτός ομάδας και μιλήσω σαν φίλαθλος δεν πιστεύω ότι έπρεπε ο κ. Σαββίδης να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά σε εισαγωγικά είναι αθλιότητες. Άσε να κριθεί το ματς στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να καταλάβω και τον διαιτητή. Σήκωσε το χέρι του και έδωσε οφσάιντ και μετά μπαίνει ο Σαββίδης μέσα και αλλάζει την απόφαση του», ανέφερε.

Καταλήγοντας τόνισε: «Πολλά λέγονται πολλά γράφονται. Αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ναι μεν έχουν καλούς παίκτες αλλά δεν αντέχουν την πίεση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags