Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή που... τσιμπιούνται στον Παναθηναϊκό - Τι γίνεται τώρα με... όλα τούμπα και πότε καθαρίζει;
| 2018-03-26 19:15:00

Ανατροπή που... τσιμπιούνται στον Παναθηναϊκό - Τι γίνεται τώρα με... όλα τούμπα και πότε καθαρίζει;

Sportdog Team
Ανατροπή που... τσιμπιούνται στον Παναθηναϊκό - Τι γίνεται τώρα με... όλα τούμπα και πότε καθαρίζει;

Ποιος αναλαμβάνει πλέον να κάνει τι για να καθαρίσει το τριφύλλι.

Το μέλλον του Παναθηναϊκού έχει γίνει… θρίλερ μετά την απόφαση της Superleague να μην περάσει την πρόταση της ΑΕΚ για τροποποίηση της ποινής, που αφορά τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν αδειοδοτούνται.

Το αποτέλεσμα του σημερινού Δ.Σ. της Λίγκας αφορούσε άμεσα το Τριφύλλι, αφού η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων για την αδειοδότηση είναι η 31η Μαρτίου. Οι Πράσινοι δεν προλαβαίνουν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις στα ουκ ολίγα ανοικτά μέτωπα με τους πιστωτές τους, κάτι που σημαίνει ότι με τα τωρινά δεδομένα, δεν εξασφαλίζουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και υποβιβάζονται!

Η απόφαση έπεσε σαν… κεραυνός στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν περίμεναν ότι η πρόταση της ΑΕΚ δεν θα περάσει. Αντιθέτως, παρουσιάζονταν σίγουροι ότι η ποινή περί υποβιβασμού θα αλλάξει και εμφανίζονταν αισιόδοξοι ότι το Τριφύλλι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία.

Ωστόσο, η εκτίμησή τους διαψεύστηκε και τώρα… τρέχουν!

Πληρώνει ή «βυθίζεται»!

Τί μέλλει γενέσθαι, λοιπόν, με τον Παναθηναϊκό;

Η υποβολή των φακέλων για τις ΠΑΕ της Superleague είναι πολύ πιθανό να πάρει παράταση μέχρι τα μέσα Απριλίου, όμως ακόμα και έτσι η κατάσταση για το Τριφύλλι είναι οριακή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, γνωστοποίησε με δηλώσεις του ότι οι Πράσινοι θα απευθυνθούν στην ΕΠΟ επιδιώκοντας οι ίδιοι την αλλαγή της ποινής, όμως δεν μπορούν να ποντάρουν πολλά σε αυτή την κίνηση.

Ουσιαστικά, η μοναδική λύση για τον Παναθηναϊκού στο σημείο που έχουμε φτάσει είναι η χρηματοδότηση. Το… μπαλάκι πέφτει στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος καλείται να πληρώσει για να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ και να κλείσουν άμεσα, ή έστω να οδηγηθούν σε συμβιβασμό, οι δικαστικές υποθέσεις που αφορούν χρέη του Τριφυλλιού σε πιστωτές.

Σε διαφορετική περίπτωση, σωτηρία δεν υπάρχει και οι Πράσινοι θα γράψουν την πιο «μαύρη» σελίδα της ιστορίας τους, οδηγούμενοι σε υποβιβασμό από τη Superleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags