Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό - Έγινε το... πρώτο βήμα για την αδειοδότηση!
| 2018-03-30 18:09:00

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό - Έγινε το... πρώτο βήμα για την αδειοδότηση!

Sportdog Team
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό - Έγινε το... πρώτο βήμα για την αδειοδότηση!

Φως στο... τούνελ για το Τριφύλλι!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Στους παίκτες έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για τα οφειλόμενα, ενώ  δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και απαντήσεις, αφού το κλίμα είχε αρχίσει να «βαραίνει» και οι ποδοσφαιριστές –ιδιαίτερα οι ξένοι- να αντιδρούν έντονα για τα χρήματα, που τους οφείλονται.

Ανακοινώθηκε στους παίκτες ότι την επόμενη εβδομάδα θα εξοφληθούν οι ξένοι το υπόλοιπο του Οκτωβρίου και πως μέσα στον Απρίλιο θα καταβληθεί ένα ποσό της τάξης του 30% της δόσης του Δεκεμβρίου σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες ήταν θετικοί στις προτάσεις αυτές με την προϋπόθεση να γίνουν πράξη. Επισημαίνεται ότι η εν λόγω εξέλιξη είναι πολύ σημαντική, αφού χωρίς τη συναίνεση των ποδοσφαιριστών, η ομάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολα θέση αναφορικά με την αδειοδότηση για το επόμενο πρωτάθλημα.

Τέλος, υπήρξε ενημέρωση για όλα τα φλέγοντα θέματα του συλλόγου, με κυριότερο αυτό, όπως αναφέρεμα παραπάνω, αυτό της αδειοδότησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags