Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μακελειό» Σαββίδη με ΠΑΟ, κυβέρνηση και παίκτες του... Τριφυλλιού - Ποιος ο ρόλος Βασιλειάδη
| 2018-04-12 11:30:00

«Μακελειό» Σαββίδη με ΠΑΟ, κυβέρνηση και παίκτες του... Τριφυλλιού - Ποιος ο ρόλος Βασιλειάδη

του Νίκου Στεργίου
«Μακελειό» Σαββίδη με ΠΑΟ, κυβέρνηση και παίκτες του... Τριφυλλιού - Ποιος ο ρόλος Βασιλειάδη

Στα κάγκελα ο Ιβάν, τι ετοιμάζεται να κάνει. «Τρόμος» στο Κορωπί.

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς το χθεσινό Δ.Σ. της Super League για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού αναβλήθηκε, μιας και οι ψήφοι που απαιτούνται δεν είχαν συγκεντρωθεί.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, μέχρι την παρούσα φάση δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα, καθώς οι σύλλογοι που δε θέλουν να ψηφίσουν την αλλαγή του κανονισμού δεν κάνουν πίσω.
 
Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, το «μπλοκ» των ομάδων που τάσσονται με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που επηρεάζει το αποτέλεσμα και αν τελικά δεν αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού αυτό θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη στάση που κρατάει ο Δικέφαλος του Βορρά.
 
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση, μέσω του Γιώργου Βασιλειάδη, φέρεται να μην εγκρίνει την ποινή του υποβιβασμού και να ζητάει να καταργηθεί για συγκεκριμένους λόγους, όπως διαβάσατε και σε άλλο θέμα.

Πάντως, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο βέβαιο ότι ο υφυπουργός μπορεί να «παρέμβει» και να δώσει λύση στο συγκεκριμένο «καυτό» θέμα για τους Πράσινους, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης φαίνεται πως έχει χάσει «πόντους» εντός του κυβερνώντος κόμματος. 

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση παρουσιάζεται να «θέλει» να βοηθήσει σε αυτή φάση τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν πράττει το ίδιο ο Ιβάν Σαββίδης, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις σχέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ανάμεσα στο κράτος και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι οποίες φαίνεται πως έχουν κλονιστεί για τα καλά μετά το περίφημο «ντου» στο ντέρμπι της Τούμπας.   
 
Όπως και να έχει, το δεδομένο σε αυτή τη φάση είναι ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι πολύ οριακή και φαίνεται ότι δύσκολα μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα, αν και από το «πράσινο» στρατόπεδο επιμένουν να ισχυρίζονται ότι η ομάδα θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.
 
Πάντως, οι παίκτες παραμένουν σε αναμμένα κάρβουνα, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, παρόλο που η διοίκηση τήρησε την υπόσχεσή της και προχώρησε σε πληρωμές. Όπως εκτιμάται, μάλιστα, μέχρι την Κυριακή που είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν αναμένεται να συμβεί κάτι, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας νέας εποχής, καθώς υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τη διάθεση να κάνουν άλλη υπομονή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags