Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πάρτι» με τεσσάρα και ανατροπή η ΑΕΛ – «Ξεμπέρδεψε» και τώρα… ΑΕΚ!
| 2018-04-15 16:55:00

«Πάρτι» με τεσσάρα και ανατροπή η ΑΕΛ – «Ξεμπέρδεψε» και τώρα… ΑΕΚ!

Sportdog Team
«Πάρτι» με τεσσάρα και ανατροπή η ΑΕΛ – «Ξεμπέρδεψε» και τώρα… ΑΕΚ!

Η Λάρισα νίκησα 4-2 τον Παναιτωλικό, τέλειωσε με την παραμονή και σκέφτεται το Κύπελλο και τον δεύτερο ημιτελικό με την Ένωση την Τετάρτη.

Σε ένα ματς που είχε γκολ στο πρώτο τέταρτο και στο οποίο ο Παναιτωλικός προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 4-2, αποτέλεσμα που βάζει τέλος στα όποια αρνητικά σενάρια για υποβιβασμό της, ενώ παράλληλα της δίνεις τρομερή ψυχολογία ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, όπου οι «βυσσινί» έχουν προβάδισμα πρόκρισης με το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα «αποδυτήρια», αφού πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 40 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Μοράρ, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της θεσσαλικής άμυνας και «κρέμασε» τον Μπόζοβιτς. 

Το 0-1 ώθησε τους γηπεδούχους σε φουλ επίθεση κι απέφερε την ισοφάριση στο 9ο λεπτό, όταν ο Ντέλετιτς έφυγε στην αντεπίθεση και βρήκε τον Μιλοσάβλιεβιτς, που με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τον Κυριακίδη.

Οι «βυσσινί» ανέτρεψαν πλήρως την εις βάρος τους κατάσταση στο 14΄: ο Ντέλετιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκόλιας «έγραψε» το 2-1 με γυριστή κεφαλιά, ενώ το παιχνίδι πήρε ακόμη πιο αρνητική τροπή για τον Παναιτωλικό στο 21΄, όταν ο Μάρκος Πάουλο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε επαφή που είχε με τον Μασούρα, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος.

Η ΑΕΛ είχε κυριαρχήσει ολοκληρωτικά, έχανε ευκαιρίες και στο 41΄ κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Ναζλίδη από τον Τσοκάνη, με το «θύμα» να εκτελεί εύστοχα για το 3-1. Το θέαμα εξακολούθησε να είναι πλούσιο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αγκάνοβιτς να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 57΄ και τον Μασούρα να «εκτελεί» τον Μπόζοβιτς στο 61΄, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό (κεφαλιά) αυτογκόλ και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εμμανουήλ Σκούλας

ΚΟΚΚΙΝΗ: 21΄ Μάρκος Πάουλο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μασούρας, Μόρας, Φατιόν - Μαρινάκης, Μπράβο

Oι συνθέσεις των ομάδων

 

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (80’ Μπάλλας), Αγκάνοβιτς (62’ Περόνε), Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας (70΄Μλαντένοβιτς), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μόρας.

 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Ντίας, Μοράρ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο (63’ Ρότσα), Γιαννιώτης, Κλέσιο (80΄Βασιλούδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags