Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψήνεται deal εκατομμυρίων στο Λιμάνι, φήμες για τρελή τράμπα - Τι ετοιμάζει κορυφαίος agent
| 2018-04-21 23:10:00

Ψήνεται deal εκατομμυρίων στο Λιμάνι, φήμες για τρελή τράμπα - Τι ετοιμάζει κορυφαίος agent

του Παναγιώτη Νικολάου
Ψήνεται deal εκατομμυρίων στο Λιμάνι, φήμες για τρελή τράμπα - Τι ετοιμάζει κορυφαίος agent

Νέα μεταγραφικά σενάρα για Ολυμπιακό. Ποιος φεύγει, ποιος έρχεται;

Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην τελική του ευθεία και τον Ολυμπιακό πλέον να μην κρατάει στα χέρια του ούτε την δεύτερη θέση, στο Λιμάνι έχουν ήδη ξεκινήσει να ασχολούνται με τα μεταγραφικά του καλοκαιριού. Η απόφαση της διοίκησης, σε συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς, είναι να γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και ήδη... ψάχνονται για το πώς θα δώσουν παίκτες που δεν «κόλλησαν».

Σε αυτή τη λίστα είναι και ο Ένγκελς, για τον οποίο στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να τον δώσουν με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή πάνω από τα λεφτά που έδωσαν πέρυσι για να τον αποκτήσει (6.7 εκατ. ευρώ). Φυσικά, η Άντερλεχτ που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, δεν μπορεί να πλησιάσει σε αυτά τα ποσά, εκτός και γίνει κάποια… τράμπα.

Το όνομα του Νίκου Καρέλη έχει πέσει στο τραπέζι για τους Πειραιώτες και σίγουρα θα τους ενδιέφερε, ωστόσο ακόμα είναι νωρίς για να υπάρξει κάποια επαφή.

Στον Ολυμπιακό πάντως, μόνο με μία πρόταση που θα πλησιάζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ θα συζητήσουν για τον Ένγκελς και για αυτό έχουν εστιάσει και… πιέζουν μανατζερικά αγγλικές ομάδες, ειδικά αυτές που τον είχαν τσεκάρει πριν έρθει στην Ελλάδα, όπως η Στόουκ και η Μπόρνμουθ.

Το μέλλον του Νικολάου και το μεγάλο deal του Ραμαντάνι

Πολλά σενάρια κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την παρουσία ή μη του Νικολάου και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός αμυντικός, παρότι παρουσιάστηκε ως… νέος Ρέτσος ακόμα δεν έχει δείξει αν μπορεί να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο, αν και έχει κάνει κάποια αρκετά καλά παιχνίδια.

Στο Λιμάνι πάντως πιστεύουν στον μικρό και σύμφωνα με το πλάνο, θα τον τσεκάρει ο Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία και αν καταφέρει και πείσει τον Πορτογάλο, θα μείνει για να παίζει, έστω και ως αλλαγή.

Αν δεν πείσει τον νέο προπονητή του ή αν δεν… εξασφαλίσει έστω κάποιες μίνιμουμ συμμετοχές, τότε οι μάνατζέρ του και πιο συγκεκριμένα το γραφείο του Ραμαντάνι, θα ψάξει να του βρει ομάδα στο εξωτερικό για να φύγει ως δανεικός. Για την ώρα, δεν έχουν καμία πρόθεση να του φέρουν πρόταση, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και καμία.

Για να το πάμε λίγο παρακάτω όμως, ο Ραμαντάνι αυτό το καλοκαίρι, μέσω των συνεργατών του, θα… παίξει μπάλα στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, τα deals που ετοιμάζει δεν θα είναι για τον Ολυμπιακό, όπου εκεί έχει μόνο τους Μάριν και Νικολάου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags