Facebook Pixel Sportdog.gr | Oύτε... πρωταθλητής - Τρομερή στιγμή στη Λεωφόρο - Τι έγινε με Ουζουνίδη-κόσμο, τι έκανε η Θύρα 13
| 2018-04-29 21:42:00

Oύτε... πρωταθλητής - Τρομερή στιγμή στη Λεωφόρο - Τι έγινε με Ουζουνίδη-κόσμο, τι έκανε η Θύρα 13

του Λάζαρου Γεωργίδη
Oύτε... πρωταθλητής - Τρομερή στιγμή στη Λεωφόρο - Τι έγινε με Ουζουνίδη-κόσμο, τι έκανε η Θύρα 13

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0, αλλά…

Παρά την καλή εμφάνιση και τις πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έχασε με το βαρύ 3-0 εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και τελείωσε τα φετινά ντέρμπι με τον χειρότερο τρόπο, καθώς μέχρι τώρα απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, μετρούσε μία νίκη (1-0 με τους Πειραιώτες) και μία ισοπαλία (1-1 με την Ένωση).

Παρά το βαρύ σκορ πάντως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού στάθηκε δίπλα στους παίκτες και στον Μαρίνο Ουζουνίδη και όχι μόνο δεν τους αποδοκίμασε για την ήττα, αλλά προσπάθησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία με ζεστό χειροκρότημα και συνθήματα.

Με το σκορ στο 3-0 οι φίλοι του Τριφυλλιού άρχισαν να τραγουδούν υπέρ της ομάδας, ενώ οι οργανωμένοι τραγούδησαν ρυθμικά και το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, δείχνοντας έτσι για ακόμα μία φορά την στήριξή τους στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος πάντως θυμίζουμε πως είναι απίθανο να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον σύλλογο.

Το όνομα του Έλληνα τεχνικού, είτε με την υπάρχουσα διοίκηση είτε στην… επόμενη μέρα με νέους ιδιοκτήτες, δεν βρίσκεται ψηλά στην λίστα, ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο Τριφύλλι, εφόσον δεν βελτιωθεί η κατάσταση.

Μάλιστα, το Sportdog.gr σας αποκάλυψε πως ήδη ο Ουζουνίδης έχει ρίξει άκυρο στον Άρη, που τον… καλοβλέπει για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ, τη στιγμή που παραμένει «διαθέσιμος» για την ΑΕΚ, εάν και εφόσον φύγει ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags