Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Ο «Παναθηναϊκός» που έσπρωξε τον Μολέντο στην ΑΕΚ! - Και ο… Ολυμπιακός στο ραντεβού
| 2018-06-20 22:46:00

Αποκάλυψη: Ο «Παναθηναϊκός» που έσπρωξε τον Μολέντο στην ΑΕΚ! - Και ο… Ολυμπιακός στο ραντεβού

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη: Ο «Παναθηναϊκός» που έσπρωξε τον Μολέντο στην ΑΕΚ! -  Και ο… Ολυμπιακός στο ραντεβού

Τι πιο καυτό παρασκήνιο μόνο στο Sportdog! Τότε έρχεται ο παικταράς

Στο κεντρικό πρόσωπο της φετινής μεταγραφικής περιόδου εξελίσσεται ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος μετά το… σήριαλ του Γενάρη και τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ που χάλασε την τελευταία στιγμή, τον τελευταίο το όνομά του βρίσκεται μόνιμα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ εσχάτως μπήκε «σφήνα» και η ΑΕΚ!

Μάλιστα, όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο θέμα, η παρουσία του Βραζιλιάνου αμυντικού στην Ελλάδα, έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Λυμπερόπουλο να συναντηθεί μαζί του, έτσι ώστε να κάνει μία διερευνητική επαφή σχετικά με το μέλλον του.

Η συνάντησή τους έγινε στο αγαπημένο στέκι του Μολέντο στην Γλυφάδα, με συνέπεια να τους δουν και πάρα πολλοί, κάτι που αποδεικνύει πως δεν υπήρξε καμία προσπάθεια για να την κρατήσουν κρυφή. Ωστόσο, αυτό που έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία, είναι το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr παρών στο ραντεβού ήταν και Ντίνος Διαμαντόπουλος!

Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν ο άνθρωπος που είχε χειριστεί πέρυσι το καλοκαίρι την ανανέωση του συμβολαίου του Μολέντο στο Τριφύλλι και σίγουρα η παρουσία του δεν ήταν τυχαία. Ωστόσο, οι πληροφορίες που προέκυψαν δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για την ΑΕΚ, καθώς δεν προέκυψε κάτι φοβερό από την συνάντηση.

Ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να… βάλει πλάτη, αν το κάνει θα το κάνει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει καμία σκέψη από την πλευρά του να «χαρίσει» χρήματα ή να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ρήτρας των δύο εκατομμυρίων που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός για πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Μολέντο συζητάει μόνο με ένα υψηλό συμβόλαιο, που ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ και το ταβάνι της ΑΕΚ, ενώ την ίδια ώρα η Ιντερνασιονάλ ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ που θέλουν οι Πράσινοι!

Πάντως, ασχέτως με την υπόθεση του Βραζιλιάνου, στην ΑΕΚ… τρέχουν για να κλείσουν μεταγραφή και μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του Βράνιες στην Άντερλεχτ, υπάρχει έντονη φημολογία πως θα έχουμε ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας. Πιθανότατα θα πρόκειται για εξτρέμ, όμως το όνομά του κρατιέται από τους Κιτρινόμαυρους ως επτασφράγιστο μυστικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags