Facebook Pixel Sportdog.gr | Μετωπική σύγκρουση και χαμός στο πρωτάθλημα - Ποιος είναι το αφεντικό - Απειλές και... σφαλιάρες
| 2018-06-28 21:40:00

Μετωπική σύγκρουση και χαμός στο πρωτάθλημα - Ποιος είναι το αφεντικό - Απειλές και... σφαλιάρες

Sportdog Team
Μετωπική σύγκρουση και χαμός στο πρωτάθλημα - Ποιος είναι το αφεντικό - Απειλές και... σφαλιάρες

Χαμός και όλοι εναντίον όλων, πότε πάμε για 14 ομάδες!

Ένα απίστευτο μπάχαλο επικρατεί στην Σούπερ Λιγκ και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τις ομάδες και τις προτάσεις που κατέθεσε για την αναδιάρθρωση.

Παρότι κάποιες από τις «άστεγες» τηλεοπτικά ΠΑΕ έχουν… ψηθεί από τα λεφτά της ΕΡΤ και είναι θετικοί με το πλάνο του Βασιλειάδη, η πλειοψηφία δεν συμφωνεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό, που φαίνεται πως έχουν ρεύμα μέσα στη Λίγκα. Άλλωστε και ο Αλέξης Κούγιας σε τοποθέτησή του επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του sportdog.gr, τονίζοντας η πρόταση του Υφυπουργού δεν θα προχωρήσει.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως θα οδηγηθούμε σε μία κόντρα άνευ προηγουμένου, ίσως και μεταξύ των ομάδων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τις επτά «άστεγες» ΠΑΕ να απειλούν με… μπλόκο στην έναρξη του πρωταθλήματος, δεν θα μπορέσουν να τον κάνουν. Και αυτό γιατί δεν έχουν δικαίωμα μέλη της Λίγκας να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος μη υπογράφοντας το καταστατικό λόγω αδυναμίας να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, οπότε τη δεδομένη στιγμή, δεν έχουν κανένα δυνατό χαρτί στα χέρια τους, με εξαίρεση την στήριξη του Βασιλειάδη.

Όπως εξελίσσεται λοιπόν η υπόθεση, οι «7» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού θα βρεθούν προ τετελεσμένων και θα αναγκαστούν να πάρουν το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα τους προσφερθεί όχι μέσω Βασιλειάδη, αλλά μέσω των άλλων ομάδων. Θυμίζουμε άλλωστε, πως στο τελευταίο ΔΣ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως όλοι πρέπει να στηρίξουν τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο και αυτό φαίνεται πως θα γίνει στο φινάλε.

Επίσης, από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακούς, που μπορούν να… ελέγξουν σε μεγάλο βαθμό πλέον τις αποφάσεις στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί με τον Βασιλειάδη, απορρίπτοντας κάθε πρόταση που θα φέρει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Το μόνο που θα δεχθούν, για να δείξουν καλή θέση, είναι η συναίνεση να μειωθούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα σε 14, από του παραχρόνου. Τα σενάρια περί 12 ομάδων και υποβιβασμό έξι του χρόνου, ούτε που τα συζητάνε…  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags