Facebook Pixel Απίστευτος «πόλεμος» στη Superleague - Τι κάνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ
| 2018-06-30 09:40:00

Απίστευτος «πόλεμος» στη Superleague, όλοι στα άκρα - Τι κάνουν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ποιος «κερδίζει»

Sportdog Team
Απίστευτος «πόλεμος» στη Superleague, όλοι στα άκρα - Τι κάνουν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ποιος «κερδίζει»

Ξεφεύγει τελείως η κατάσταση, σύγκρουση άνευ προηγουμένου.

Μπορεί να oδεύουμε στη μέση του καλοκαιριού, με τις ομάδες να μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκονται στον αέρα και δε θα είναι υπερβολή, αν σχολιάσουμε πως βρισκόμαστε στην αρχή μίας μεγάλης κόντρας.

Αναφερόμαστε προφανώς στη «μάχη» Σούπερ Λιγκ Γιώργου Βασιλειάδη και σε όσα έγιναν την τρέχουσα εβδομάδα. Το τελευταίο επεισόδιο γράφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι ομάδες στο Δ.Σ. αποφάσισαν και επίσημα να ρίξουν… άκυρο στον υφυπουργό, ο οποίος έχει ζητήσει πρωτάθλημα 12 ομάδων και για να το πετύχει, προσφέρει ακόμα και τηλεοπτικό συμβόλαιο στους «άστεγους» από την ΕΡΤ.

Όπως σας έχει γράψει, ωστόσο, το sportdog.gr από την πρώτη μέρα που προέκυψε το θέμα, η πλειοψηφία των ομάδων ήταν αντίθεση σε αυτή την προοπτική, καθώς παρά τα καλά λεφτά που δίνει η κρατική τηλεόραση, θεωρούσαν τεράστιο ρίσκο να εγκρίνουν ένα πλάνο, βάσει του οποίου στο τέλος της σεζόν θα έπεφταν έξι ομάδες.

Αντίθετο ήταν και το «μπλοκ» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, γι' αυτό, άλλωστε, ο Δικέφαλος διέρρευσε αμέσως μετά την ψηφοφορία πως αναγκάστηκε να ψηφίσει την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη, καθώς όπως τόνισε, εκβιάστηκε από την κυβέρνηση.

Βέβαια, όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που ελέγχουν πλέον σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ, δεν πρόκειται να δεχθούν καμία πρόταση αναδιάθρωσης και η μόνη υποχώρηση που μπορεί να γίνει είναι να διεξαχθεί το μεθεπόμενο πρωτάθλημα με 14 ομάδες, όπως και ανακοίνωσαν επίσημα την Παρασκευή.

Το… σήριαλ, βέβαια, δεν έχει τελειώσει και όλα δείχνουν πως ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή μίας τεράστιας διαμάχης, για την οποία δεν γνωρίζουμε πότε και εάν θα ολοκληρωθεί. Άλλωστε, πλέον και ο Γιώργος Βασιλειάδης φαίνεται πως έχει αντιληφθεί τις προθέσεις της Σούπερ Λιγκ, κάτι που φάνηκε και από την τελευταία του δήλωση, όταν σημείωνε πως δέχεται να συναντηθούν ξανά τη Δευτέρα, ωστόσο διευκρίνιζε πως δε βλέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να γίνει αυτό το ραντεβού, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags