Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλάρει ο Νταμπίζας για το... διαμαντάκι - Ποιος του έχει γυαλίσει πρώτος, σφήνα Ζάχαβι (BINTEO)
| 2018-07-01 19:18:00

Φουλάρει ο Νταμπίζας για το... διαμαντάκι - Ποιος του έχει γυαλίσει πρώτος, σφήνα Ζάχαβι (BINTEO)

του Νίκου Στεργίου
Φουλάρει ο Νταμπίζας για το... διαμαντάκι - Ποιος του έχει γυαλίσει πρώτος, σφήνα Ζάχαβι (BINTEO)

Δολοφόνος με... αγγελικό πρόσωπο για τον Παναθηναϊκό.

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό, καθώς η άφιξη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ μαζί με τον γιο του και το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο που θα γίνει στα επόμενα 24ωρα, είναι πολύ πιθανό να σφραγίσει και την αλλαγή ιδιοκτησίας. Βέβαια, η μεταβίβαση των μετοχών στα χέρια της «Pan Asia» δεν θα φέρει αλλαγές στον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς τα χρήματα δεν θα πέσουν για να ανέβει το μπάτζετ, αλλά για να εξοφληθούν παλιότερα χρέη.

Γι’ αυτό λοιπόν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης δουλεύουν πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες πάνω στον σχεδιασμό του ρόστερ και μετά την συμφωνία για την επέκταση του δανεισμού του Έργκους Κάτσε, φουλάρουν και για τον επιθετικό. Οι Πράσινοι προφανώς και θέλουν για την συγκεκριμένη θέση να… ξοδέψουν τη μεταγραφή άνω των 23 που μπορούν να κάνουν, όμως για αναπληρωματικό, ειδικά μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Μυστακίδη, θα ψάξουν για κάποιον νεαρό, που έχει ήδη όμως κάνει καριέρα!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στην λίστα του Νταμπίζα για την συγκεκριμένη θέση, βρίσκονται τρεις νεαροί Έλληνες, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν εμπειρίες και θα μπορούσαν να σταθούν στον Παναθηναϊκό, στην επόμενη μεταβατική σεζόν. Πρόκειται για τους επιθετικούς Στέφανο Ρεγκάκο, Μαρκ Σιφναίο και Αργύρη Καμπετσή, οι οποίοι βρίσκονται στο ραντάρ των Πρασίνων και θα μας απασχολήσουν προσεχώς.

Ο 21χρονος Ρεγκάκος, που είναι πιο εύκολη περίπτωση από τους άλλους δύο, άνηκε στην Λωζάννη και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Έπαιζε στην ακαδημία του Ατρόμητου αλλά δεν του προτάθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι τον Φεβρουάριο του 2017 αποχώρησε με προορισμό τη Λωζάννη. Εκεί μπόρεσε να παίξει φέτος σε 12 παιχνίδια με την ελβετική ομάδα και να πετύχει τέσσερα γκολ αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε.

 

 

Δεύτερος στη λίστα είναι ο 22χρονος Μαρκ Σιφναίος. Ο Ελληνολλανδός υψηλόσωμος στράικερ(1.91) έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ινδίας, όπου σκόραρε 5 φορές. Στο τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος και το «τριφύλλι» τον έχει στην λίστα του, όπως και άλλες ελληνικές ομάδες.

Τέλος, πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Αργύρη Καμπέτση, ο οποίος αρέσει πολύ στον Νταμπίζα, αλλά η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη από τις δύο προηγούμενες και οι πιθανότητες να τον δούμε στα πράσινα, σαφώς λιγότερες. Ο 19χρονος, που ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο (υψηλό, κοντά στα 100 χιλιάρικα) και θα μπορούσε να έρθει στο Τριφύλλι μόνο ως δανεικός.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργύρης Καμπέτσης θεωρούνταν, πριν αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, μέσα στα πέντε κορυφαία σέντερ φορ της ηλικίας του στην Ευρώπη. Ο νεαρός άσος, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής,  είχε σκοράρει 15 γκολ μέσα στη σεζόν 2016-2017 σε διάστημα μόλις 4,5 μηνών, καταρρίπτοντας κάθε ευρωπαϊκό ρεκόρ στη κατηγορία των Νέων. Το 2017, άλλωστε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη στην ηλικιακή του κατηγορία, ενώ γενικά είχε εντυπωσιακή παρουσία τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική Νέων. 
 

 

Πάντα στη λίστα ο Δουβίκας μέσω… Παϊρόζ!

Στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα με τους νεαρούς επιθετικούς που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό, παραμένει πάντα και ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες θα ήθελαν να τον πουλήσουν, ωστόσο ακόμα δεν έχει έρθει κάποια καλή πρόταση και πλέον έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον νέο του μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος όμως έχει άριστες σχέσεις με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να έχει κάποιον άτυπο ρόλο και στον… νέο Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό λοιπόν η περίπτωση του Δουβκίκα παραμένει στο ραντάρ των Πρασίνων και όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr, δεν αποκλείεται ο μικρός να ντυθεί στα πράσινα μέσω… μία τρίτης ομάδας. Και πιο συγκεκριμένα μίας ομάδας του εξωτερικού, στην οποία έχει επιρροή ο Πιεμπονγκσάντ και θα ήταν πρόθυμη να τον δοκιμάσει για κάποιους μήνες και εφόσον δεν ικανοποιηθεί, να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι’ αυτό έμεινε ο Καλάθης στον ΠΑΟ - Δεν μπορεί στο ΝΒΑ - Θα κάνει θαύματα αν ο Γιαννακόπουλος...

Αποκάλυψη-βόμβα: «Έφυγε από ΠΑΟ, τον "χτυπάει" ο Ολυμπιακός» - «Έτσι "απαντάει" ο Δημήτρης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags