Facebook Pixel Διπλό «μπαμ» για Παναθηναϊκό με Γιαννακόπουλο και Παϊρόζ
| 2018-07-02 12:00:00

Διπλό «μπαμ» για ΠΑΟ - Ψήνεται συμμαχία-φωτιά και… εκτόξευση - «Τρέμουν» οι αντίπαλοι

του Νίκου Στεργίου
Διπλό «μπαμ» για ΠΑΟ - Ψήνεται συμμαχία-φωτιά και… εκτόξευση - «Τρέμουν» οι αντίπαλοι

Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται για την ΠΑΕ. Επιβεβαίωση Sportdog!

Εν αναμονή πολύ σημαντικών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Εντός της εβδομάδας αναμένεται στη Αθήνα τόσο ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, προκειμένου να κλείσει το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ, όσο και οι εκπρόσωποι του Athens Alive, έτσι ώστε να συναντηθούν με την κυβέρνηση και να προχωρήσουν τη μεγάλη επένδυση στο ΟΑΚΑ, κάτι που, βεβαίως, σας είχε αποκαλύψει το sportdog.gr ένα μήνα πριν, με σχετικό ρεπορτάζ.
 
Ακόμα νωρίτερα, μάλιστα, τo sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει ότι δύο πλευρές, δηλαδή ο Ταϊλανδός επενδυτής και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξετάζουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους στην επόμενη μέρα του Τριφυλλιού.
 
Και σήμερα κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται πανηγυρικά μέσω του ρεπορτάζ που αναφέρει ότι στόχος της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα είναι να φέρει σε επαφή για να συμπορευθούν μαζί για το καλό του συλλόγου την Pan Asia και το Athens Alive.
 
Όπως προκύπτει, λοιπόν, δεν αποκλείεται καθόλου ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (αν και εφόσον προχωρήσουν τα δύο deals) για την αγορά της ΠΑΕ, αλλά και για τη δημιουργία του πρότζεκτ στο ΟΑΚΑ, που τρέχει το αφεντικό της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη. Σε αυτό το -πιθανό πλέον- ενδεχόμενο, εκτιμάται πως οι δύο άνδρες θα βρουν τρόπο να συνεργαστούν.
 
Εξάλλου, το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ενήμερος για τις κινήσεις και τις προθέσεις του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ πολύ πριν πάρει δημοσιότητα το ενδιαφέρον του δεύτερου για την ΠΑΕ, κάτι που αποδεικνύεται τώρα που υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές μπορεί να προχωρήσουν μαζί, όχι μόνο «αναγκαστικά» λόγω Ερασιτέχνη, αλλά και με κοινό γνώμονα την κατασκευή νέου, υπερσύγχρονου γηπέδου στο ΟΑΚΑ.
 
Όπως και να έχει, όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως κι εντός της εβδομάδας, καθώς είναι προγραμματισμένες κρίσιμες συναντήσεις τόσο για την εξαγορά της ΠΑΕ, όσο και για το Athens Alive. Και δεν αποκλείεται εντέλει οι εξελίξεις να είναι κοινές και ραγδαίες, προκαλώντας στο τέλος ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας και... τρόμο στους αντιπάλους. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags