Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα με Λάζαρο, θα γίνει χαμός με αυτό που έρχεται - Φοβερό «ντου» Ολυμπιακού - Ανύπαρκτος ο...
| 2018-07-03 22:51:00

Βόμβα με Λάζαρο, θα γίνει χαμός με αυτό που έρχεται - Φοβερό «ντου» Ολυμπιακού - Ανύπαρκτος ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Βόμβα με Λάζαρο, θα γίνει χαμός με αυτό που έρχεται - Φοβερό «ντου» Ολυμπιακού - Ανύπαρκτος ο...

Όλο το απίστευτο παρασκήνιο. Πού θα κάτσει η μπίλια.

Από σήμερα ξεκίνησε και... τυπικά ο "πόλεμος" της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αφού η Ένωση κατέθεσε το συμβόλαιο του παίκτη, καταγγέλοντας ουσιαστικά τόσο τον ίδιο, όσο και τον Ολυμπιακό για την συμφωνία τους, όπως σας ενημέρωσε και το sportdog.

Οι Κιτρινόμαυροι καταγγέλουν ουσιαστικά τον Λάζαρο ότι αθέτησε το συμβόλαιό που έχει μαζί με την ΑΕΚ για τον επόμενο χρόνο (2018-19) και τον Ολυμπιακό πως προχώρησε στην κατάθεση συμβολαίου του παίκτη, παρότι η Ένωση τον είχε ενημερώσει με εξώδικο ότι δεν είναι ελεύθερος.

Το νέο στοιχείο που ήρθε στο φως και αγνοούσαν ή δεν είχαν δώσει σημασία στον Ολυμπιακό είναι το συμφωνητικό με την Βερόνα, που αναγράφει πως ο Λάζαρος αποκτήθηκε μέσω διαδικασίας δανεισμού για τα δύο πρώτα χρόνια, με οψιόν για την αγορά του και την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν αθέτησε απλώς την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, αλλά και αυτή που είχε βάλει στην τριμερή συμφωνία ανάμεσα σε εκείνον, την Ένωση και τη ιταλική ομάδα, μιας και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την πλευρά της προχώρησε στην ενεργοποίηση της ρήτρας για την αγορά του.

Η εν λόγω εξέλιξη δίνει τύχη στην ΑΕΚ για να κερδίσει μια υπόθεση, η οποία δεν έμοιαζε να κερδίζεται με τίποτα και τώρα απλά βρίσκεται στο 50-50. Το σίγουρο είναι ότι αναμένονται αντιδράσεις και από τον Ολυμπιακό για μια υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει αρκετά την αθλητική επικαιρότητα και τα ρεπορτάζ των δύο ομάδων.

Πάντως από τον Ολυμπιακό είχαν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι λειτούργησαν απόλυτα σωστά και νομότυπα με το ζήτημα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Το νομικό τμήμα των Πειραιωτών ασχολείται ήδη με τις κινήσεις της ΑΕΚ για να δει το τι ακριβώς ισχυρίζονται και καταγγέλουν, ωστόσο στις τάξεις των ερυθρόλευκων δεν υπάρχει καμία ανησυχία απολύτως. Θυμίζουμε πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήδη έχει ενταχθεί κανονικότατα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Τι γίνεται με Ποντένσε, Γουίλιαν και Πρσιτς

Στο μεταγραφικό "κάδρο" του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και μέρες η περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε, που παρότι εμφανιζόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, ακόμα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, όπως σας ενημέρωσε το sportdog, ζυγιάζουν όλα τα δεδομένα και τους νομικούς κινδύνους για τον 22χρονο εξτρέμ και συνειδητοποιούν ότι όντως έχουν αργήσει στην περίπτωση του παίκτη που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και βρίσκεται στα "ραντάρ" και της Νότιγχαμ.

Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Γουίλιαν Αράο είναι υπαρκτό, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, ενώ αυτό που γράφτηκε για επαναπροσέγγιση του Σανίν Πρσιτς προς τον Ολυμπιακό δεν έχει καμία βάση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags