Facebook Pixel Ο Μελισσανίδης, ο Πόνσε, ο Αλεφ, ο Μπογέ και ο Ουζουνίδης
| 2018-07-16 14:00:00

Απίστευτος Τίγρης! Τι ζήτησε από ξένο άσο να κάνει για να τον φέρει – Aυτόν θέλει ο Μαρίνος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Τίγρης! Τι ζήτησε από ξένο άσο να κάνει για να τον φέρει – Aυτόν θέλει ο Μαρίνος

Τρομερό παρασκήνιο. Το αφεντικό δεν ξεχνάει και δεν χαρίζεται…  

Ημέρα εξελίξεων είναι η σημερινή στην ΑΕΚ, καθώς τρεις μεταγραφές έχουν μπει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ, να έχουν κλείσει και τυπικά τις υποθέσεις των Μπογέ, Άλεφ και Πόνσε.

Η τελευταία είναι η μόνη που ακόμα δεν έχει «κλειδώσει», ωστόσο για τον Μπογέ και τον Άλεφ όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να κλείσουν τα deals με Τορίνο και Μπράγκα αντίστοιχα, ώστε να μπουν στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως ψάχνει κάτι ακόμα για τη μεσαία του γραμμή, καθώς ο Άλεφ δεν ήταν στις προτεραιότητές του όπως σας αποκάλυψε το sportog.gr και εδώ και καιρό έχει ζητήσει έναν πιο δημιουργικό χαφ, όπως για παράδειγμα είναι ο Ρόμπιν Λουντ το όνομα του οποίου επέστρεψε στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Βέβαια, βλέποντας πως η διοίκηση του έκλεισε τρεις μεταγραφές μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, ο Έλληνας κόουτς δεν πρόκειται να πιέσει τη δεδομένη στιγμή για μία ακόμα μεταγραφή στα χαφ. Θέλει παίκτη, με δημιουργικές ικανότητες όπως ήταν ο Κονέ, όμως τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα η συγκεκριμένη μεταγραφή.  

Φοβερό τι ζήτησαν από Πόνσε για να μην… την ξαναπατήσουν

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται πλέον και η υπόθεση του Έκι Πόνσε, μία υπόθεση που έχει περάσει από «40 κύματα» τον τελευταίο μήνα. Ο Αργεντινός αποτελούσε τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την επίθεσης, ωστόσο ο ίδιος δεν… ψηνόταν να έρθει στην Ελλάδα και έτσι οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών κατέληξαν σε ναυάγιο.

Από το Σάββατο το βράδυ όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά, καθώς η Ρόμα επικοινώνησε με τους Κιτρινόμαυρους και τους ενημέρωσε πως πλέον ο παίκτης μπορεί να έρθει και ότι εφόσον τον θέλουν ακόμα στην ΑΕΚ, η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα!

Πρόκειται για μία απίστευτη ανατροπή και επειδή ο παίκτης αρέσει πάρα πολύ, στην Ένωση αποφάσισαν να ασχοληθούν ξανά μαζί του και όλα δείχνουν πως θα τον κλείσουν. Η συμφωνία με τη Ρόμα για τον δανεισμό του με μεγάλη οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη, ενώ και ο ίδιος ο Πόνσε φαίνεται τώρα πιο ζεστός με το ελληνικό πρωτάθλημα.  

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως, επειδή δεν είναι… χθεσινός και επειδή δεν θέλει να μπλέξει η ΑΕΚ ξανά σε μία υπόθεση που μπορεί να της κοστίσει πολύ επικοινωνιακά, σε περίπτωση που ναυαγήσει δεύτερη φορά, απαίτησε κάτι που δεν συνηθίζεται. Συγκεκριμένα ζήτησε να υπάρξει απευθείας επικοινωνία των ανθρώπων της Ένωσης με τον Πόνσε, αλλά όχι τηλεφωνική αυτή τη φορά, αλλά βιντεοτηλεφωνική!!!

Έτσι με αυτό τον τρόπο και θέλει να «κλειδώσει» πως ο Αργεντινός δεν θα τους ρίξει άκυρο την τελευταία στιγμή, αλλά και του στέλνει το μήνυμα πως εδώ που θα έρθει, το αφεντικό έχει τον τρόπο του να τελειώνει τις υποθέσεις με τον δικό του τρόπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags