Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΟ για νέο μπαμ και super deal με τον κορυφαίο στην ηλικία του στην Ευρώπη! - «Τσοντάρει» ο Ιβάν
| 2018-07-18 23:23:00

ΠΑΟ για νέο μπαμ και super deal με τον κορυφαίο στην ηλικία του στην Ευρώπη! - «Τσοντάρει» ο Ιβάν

του Νίκου Στεργίου
ΠΑΟ για νέο μπαμ και super deal με τον κορυφαίο στην ηλικία του στην Ευρώπη! - «Τσοντάρει» ο Ιβάν

Κι άλλο χτύπημα πάει να κάνει το Tριφύλλι, που παλεύει τα πάντα.

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας εδώ και μέρες δουλεύουν νύχτα – μέρα, ώστε να βρουν παίκτες που θα μπορούν να ταιριάζουν τόσο στα «θέλω» τους και στο μπάτζετ όσο και στους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στον σύλλογο.

Ασχέτως λοιπόν το εάν θα υπάρξει κάποια… έξτρα βοήθεια για την συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως συζητήθηκε στη συνάντηση Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ, οι Δώνης και Νταμπίζας ψάχνουν τρόπο να φέρουν παίκτες ποιοτικούς με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.

Το sportdog.gr σας παρουσίασε ήδη πως… κυνήγησαν το μπαμ με τον Νίκο Βέργο του Ολυμπιακού, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πράσινοι κυνηγούν το απόλυτο «κόλπο» με τον Μάριο Σιαμπάνη του ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για έναν 19χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έχει συμμετοχές με την Εθνική Νέων και θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίος τερματοφύλακες της Ευρώπης στην ηλικία του. Η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν υπάρχει ούτε μια στο τρις περίπτωση να μείνει ελεύθερος, οπότε αν τον δώσει ο ΠΑΟΚ θα είναι μόνο δανεισμός και αυτό  με την προϋπόθεση να υπάρχει εξασφαλισμένος χρόνος συμμετοχής. Αυτό άλλωστε είναι το μεγάλο τους θέμα, αφού δεν μπορούν να του δώσουν παιχνίδια (με τον Πασχαλάκη… ακούνητο κάτω από τα γκολπόστ) οπότε ψάχνουν ομάδα που θα τον εμπιστευτεί.

Ο Διούδης, οι σκέψεις του Νταμπίζα και ο… Σαββίδης!

Για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επαφή του Παναθηναϊκού με τον Σιαμπάνη, ωστόσο και μόνο το γεγονός πως το θέμα «βγήκε» από τον ΠΑΟΚ, δείχνει πως είναι σοβαρό. Άλλωστε, όπως σας μετέφερε το Sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με αφορμή τον πολύ πιθανό δανεισμό του Αχιλλέα Πούγγουρα στο Τριφύλλι επίσης από την Τούμπα, οι σχέσεις πλέον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού έχουν εξομαλυνθεί.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Σιαμπάνη, το θέμα με τον Παναθηναϊκό είναι πως ο Διούδης ξεκινάει βασικός ενόψει της νέας σεζόν, ενώ από πίσω έχουν τον Κότσαρη, ο οποίος περιμένει χρόνια μία ευκαιρία.

Για τον νεαρό πάντως του ΠΑΟΚ έχουν εξαιρετική άποψη οι Πράσινοι και δεν αποκλείεται παρότι γνωρίζουν πως είναι δύσκολο, να το κυνηγήσουν, καθώς ο Νταμπίζας δεν… τρελαίνεται με το δίδυμο Διούδη-Κότσαρη και ψάχνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κεραυνός» Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό - Σύμμαχος με άπειρα λεφτά, κρατάει το 30%!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Ταϊλανδό - Αποκάλυψη στο Μουντιάλ! - Το ανακοίνωσε ο...

Τρελάθηκε ο Παϊρόζ και ρίχνει χρήμα για μεταγραφάρα - Γι’ αυτόν τον φορ μίλησε με Αλαφούζο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags