Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Τι τους είπε ο πατέρας Λουτσέσκου
| 2018-08-11 09:03:00

Ατακάρες στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Τι τους είπε ο πατέρας Λουτσέσκου

Sportdog Team
Ατακάρες στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Τι τους είπε ο πατέρας Λουτσέσκου

Πρέπει να τους έφτιαξε για τα καλά.

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, έχει εξελιχθεί σε γούρι στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Παρακολούθησε από κοντά και τα τρία ευρωπαϊκά ματς του Δικεφάλου και πανηγύρισε μαζί με τον γιο του, τρεις μεγάλες νίκες.

Μάλιστα, οπως αναφέρει ο Κώστας Πετρωτός στη Metrosport, προχθές μετά τη λήξη του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια. Από τη μία, είδε ανθρώπους που τους γνωρίζει χρόνια όπως ο Λουίζ Αντριάνο και ο Φερνάντο (συνεργάστηκε μαζί τους στη Σαχτάρ), από την άλλη όμως έδωσε τα συγχαρητήρια του στον γιο του και τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αυτό που επεσήμανε ο πολύπειρος τεχνικός και είναι όλη η ουσία, συμπυκνώνεται στην εξής φράση του: «Σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν γίνονται εύκολα τέτοιες ανατροπές. Γι’ αυτό σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε αυτό που και ο ίδιος ο μπαμπάς Λουτσέσκου πιστεύει. Ότι αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ διαθέτει, πέρα από ποιότητα και παίκτες με έντονη προσωπικότητα.

Φάνηκε πολύ έντονα και στο βίντεο από την παρακάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο διάστημα που ο Δικέφαλος επιχειρούσε την ανατροπή του 0-2, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδινε συνεχώς οδηγίες στους μέσους του και ειδικά στον Ζοσέ Μαουρίσιο. Όταν ο Βραζιλιάνος ισορρόπησε, τότε κατάφερε και ο ΠΑΟΚ να ανακτήσει την κυριαρχία του στη μεσαία γραμμή.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags