Facebook Pixel Σκάει κι άλλο «μπαμ» μετά τον «Κόκα»; - Μπλέξιμο με Ένγκελς και… ΠΑΟΚ - Αδιανόητα λεφτά για τον...
| 2018-08-17 23:15:00

Σκάει κι άλλο «μπαμ» μετά τον «Κόκα»; - Μπλέξιμο με Ένγκελς και… ΠΑΟΚ - Αδιανόητα λεφτά για...

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει κι άλλο «μπαμ» μετά τον «Κόκα»; - Μπλέξιμο με Ένγκελς και… ΠΑΟΚ - Αδιανόητα λεφτά για...

Πήραν φωτιά στον Ολυμπιακό, τι παίζει με τη μεγάλη «καψούρα».

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται τις τελευταίες ώρες τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ήδη ανακοινώθηκαν οι Γκιγιέρμε και «Κόκα», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα από το εξωτερικό, δεν αποκλείεται να υπάρξει κι άλλη προσθήκη επιθετικού.

Πρόκειται για την περίπτωση του Ρούι Φόντε, του Πορτογάλου φορ που αποτελεί «καψούρα» του Πέδρο Μαρτίνς και τον οποίο θα ήθελε στο Λιμάνι όπως σας έγραψε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του sportdog.gr, καθώς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και στα άκρα.

Από το Λιμάνι πάντως, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του «Κόκα», κατέβαζαν τους τόνους όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις και διέρρεαν πως δεν υπάρχει κανέναν θέμα με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Μπλέξιμο με Ένγκελς και… ΠΑΟΚ

Εκτός όμως από τις προσθήκες, στον Ολυμπιακό θα πρέπει να ασχοληθούν και με τις αποχωρήσεις παικτών, καθώς όπως σας ενημερώσαμε και με χθεσινό ρεπορτάζ, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο από τους «κομμένους».

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μπιόρν Ένγκελς, για τον οποίο υπήρξαν πληροφορίες πως ενδιαφέρεται η Ρεμς. Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, οι Γάλλοι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να τρέξουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι έχουν δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό, λόγω και της πρόσφατης μεταγραφής του Αλέξις Ρομαό.

Η Ρεν δεν πρόκειται να κάνει πρόταση για αγορά του Βέλγου στόπερ, αλλά για δανεισμό του, κάτι που δεν θέλουν για την ώρα στο Λιμάνι, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν πρόκειται να καλύψει στο 100% το συμβόλαιο του παίκτη που φτάνει στις 700.000 ευρώ,κάτι που σε καμία περίπτωση δε θα γίνει δεκτό από τους Πειραιώτες.  

Γι' αυτό και είναι δύσκολο να προχωρήσει, τουλάχιστον άμεσα, η μεταγραφή του Μπιόρν Ένγκελς στη Ρεμς, η οποία, πάντως, σύμφωνα με την «Equipe» ψάχνει στην αγορά για μεσοεπιθετικό και όχι για στόπερ. Κάπως έτσι, άλλωστε, προέκυψαν και τα σενάρια για τον Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ, ο οποίος όντως απασχολεί τους Γάλλους.

«Χρυσό» συμβόλαιο

Στο μεταξύ, πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για τη μεταγραφή του Γκιγέρμε Τόρες και το πόσο κόστισε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, η απόκτηση του Βραζιλιάνου άσο θα φτάσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει 2,7-2,9 εκατομμύρια ευρώ στην Ντερπορτίβο Λα Κορούνια και περίπου 900.000 ευρώ συμβόλαιο (που φτάνει μικτά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ) στον παίκτη. Χρήματα που ξεφεύγουν από την ελληνική πραγματικότητα και δείχνουν την πρόθεση των Πειραιωτών να επιστρέψουν στην κορυφή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags