Facebook Pixel Απίστευτο: «Εξαφανίστηκε» ο στόχος της ΑΕΚ - Ποιος τα «γκρέμισε» όλα - «Εμπλοκή» Ολυμπιακού;
| 2018-08-28 13:00:00

Απίστευτο: «Εξαφανίστηκε» ο στόχος της ΑΕΚ - Ποιος τα «γκρέμισε» όλα - «Εμπλοκή» Ολυμπιακού;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο: «Εξαφανίστηκε» ο στόχος της ΑΕΚ - Ποιος τα «γκρέμισε» όλα - «Εμπλοκή» Ολυμπιακού;

Καυτό παρασκήνιο για τη μεγάλη «καψούρα». Δείτε τι γίνεται…

Μπορεί η αρχική πληροφόρηση να ανέφερε ότι η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Μίνο Ραϊόλα για τη μεταγραφή του Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική.

Το sportdog.gr έψαξε το θέμα και ανακάλυψε ότι η Ένωση δεν είχε από την αρχή επαφές με τον διάσημο ατζέντη. Αρχικά προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με άλλον μάνατζερ και όταν το deal για τον Ολλανδό άσο βρέθηκε προ των πυλών, εμφανίστηκε στην υπόθεση ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος στην ουσία «φρέναρε» τη συμφωνία και άρχισε νέος κύκλων συζητήσεων.

Ο διάσημος ατζέντης παραδέχεται τις τελευταίες ώρες σε όσους τον ενοχλούν ότι μιλάει με την ΑΕΚ για τον εξτρέμ της Σουόνσι, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι περισσότερο.

Πάντως, σε αυτή τη φάση. δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Στην Ένωση έχουν κάνει την τελική κρούση και, πλέον, περιμένουν την oριστική απάντηση από την πλευρά του παίκτη. Σήμερα που είναι ο μεγάλο αγώνας με τη Βίντι δεν αναμένεται να προχωρήσει το θέμα, ωστόσο την Τετάρτη η ΑΕΚ θα στείλει μήνυμα ότι αποσύρεται, αν και εφόσον δεν έχει λάβει ανταπόκριση, ενεργοποιώντας το plan b.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι o Ολλανδός άσος είναι το τελευταίο διάστημα εξαφανισμένος και δεν έχει απαντήσει σε κανέναν συμπατριώτη του σχετικά με το μέλλον του, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πάντως, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να έχει εμπλακεί στην υπόθεση ο Ολυμπιακός, καθώς, όπως σας εξηγήσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Μίνο Ραϊόλα δε διατηρεί, πλέον, τις καλύτερες σχέσεις με τους Πειραιώτες, αν και αυτά στο ποδόσφαιρο και τις μεταγραφές μπορεί να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags